Det frække27. august 2010

Livet er ikke for kort til damefodbold…!!

Hvis bare påklædningen er pikant nok, så er det slet ikke gennemført kedeligt at se piger spille bold - se Galleriet
Påklædningen i Lingerie Football League skal være minimal
Påklædningen i Lingerie Football League skal være minimal
 Foto: All Over

Selvfølgelig er det amerikanerne, der har fundet ud af at gøre damefodbold interessant.

I aften tager LFL hul på sæsonen. LFL står for Lingerie Football League og er en beskeden pendant til drengenes NFL. Men interessen er kraftigt stigende - måske ikke på grund af den sportslige kvalitet, men derimod på grund af påklædningen.

Læs også: Driblende pornopiger

Deltagerne skal nemlig - som ligaens navn antyder - være iklædt lingerie, så så lidt som muligt overlades til fantasien.

I år er det andet år LFL kører. 10 hold fra hele USA, hvor der vises baller og jader i sand infight. En avanceret form for mudderboksning.

Læs også: Tænk før du trutter

Modsat mændende, som pakker sig ind for at beskytte sig mod de betydelige knubs, der vanker under en football kamp, er kvindernes udstyr er til pynt, er til for at få atleterne til at ligne football spillere. Og ligesom et godt slagsmål i ishockey er det, som hidser op, så er det muligheden for, at de minimale beklædningsdele bliver revet af, det der vækker interesse i LFL.

Holdnavnene understreger det pikante. Miamis Caliente (de varmblodige) og Chicagos Bliss (de fortryllende) er eksempler herpå, og navnene på de øvrige otte hold i ligaen er lige så gode. Se dem her.

Se billeder fra Lingerie Football League her i Galleriet

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/august/am-football-bjaelke-jpg.jpgSponsoreret indhold