Det frække20. maj 2010

Lisbeth fra Lolland

Miss Udkantsdanmark er i fuld gang, men vi har stadig brug for dejlige piger, der vil gøre deres område ære
Lisbeth Kure er en af de mange piger, der har valgt at stille op for sit område - hvad med dig?
Lisbeth Kure er en af de mange piger, der har valgt at stille op for sit område - hvad med dig?
 Foto: Thomas Laursen

De første deltagere har allerede meldt sig på banen og har sendt deres flotte billeder ind. Der er både kommet fra de frække og de helt almindelige søde og dejlige piger - som for eksempel Lisbeth Kure.

Hun har meldt sig, fordi hun gerne vil vise, at hendes hjemby Nakskov har andet at byde på end konkurser, arbejdsløshed og nedlagte landbrug.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/maj/lisbeth-kuretekst-jpg.jpg


Sød sommerpige fra Udkantsdanmark. Vil du også være med? (Foto: Thomas Laursen)

Vi har masser at byde på

- Udkantsområderne har brug for positiv opmærksomhed lige nu. Som deltager, skal man ikke kun stille op for sin egen skyld, men for at gøre noget godt for sit område, siger Lisbeth Kure, der er opvokset i Nakskov.

Hun fremhæver den usnobbede atmosfære, der ofte er i udkantsområderne.

Behøver ikke ligne en Barbiedukke

- Pigerne på landet er søde og meget jordnære. Der er ikke fokus på luksus og mærkevarer, for man behøver ikke at klæde sig ud som en anden Barbiedukke for at få opmærksomhed, siger Lisbeth Kure.

Ingen tvivl om at Lisbeth med sin naturlige skønhed er et godt argument for at flytte til det, som politikerne kalder Udkantsdanmark - hvad med dig?

Sådan deltager du:

Vil din flotte veninde, kæreste, kollega, mor eller måske du selv vise, hvor dejlige I er, så tag et billede foran byskiltet, den nedlagte tank, det faldefærdige hus eller det lukkede slagteri, og send det til os på web@seoghoer.dk.

I starten af juni har vi fundet de ti finalister, som kommer i SE og HØR og på www.seoghoer.dk, hvor læserne skal stemme, om hvem der bliver Miss Udkantsdanmark 2010.

Flot præmie

Årets Miss vinder et weekendophold for to fra fredag til søndag på luksushotellet Radisson Blu Royal med morgenmad på 20. etage. Det ligger lige over for Tivoli, som giver indgangen og to turpas til de heldige vindere. Lørdag aften trakteres I med en lækker middag i havens hyggelige Restaurant Grøften.

Du skal...

... være fyldt 18 år. Billedet skal være i hel figur, i god kvalitet og gerne i en fin sommerkjole. Send dit billede elektronisk inden mandag den 31. maj til web@seoghoer.dk.

Sponsoreret indhold