Det frække13. august 2016

Leg med dig selv og støt Danmark ved OL

Hold partner-frit OL. Brug en dildo i stedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinder_ser_porno_4.jpg
 Foto: All Over

OL-dagene er over os, og det skal fejres – hvad enten du interesserer dig for OL eller ej. Er din partner interesseret og sidder klistret til skærmen hele aftenen, og du ikke gider, så fejrer du bare partner-fri periode med veninderne.

For der er sikkert nogle, der er i samme båd som dig. Måske har du endda et par veninder, der er single, som det er på tide at pleje. Så kan I jo passende holde festivitassen hos hende. Men ellers er der garanteret nogle af de OL-interesserede i vennekredsen, der inviterer din partner – af bar medlidenhed – til at se OL hos dem, når du fortæller, at du har inviteret en 6-7 veninder over til pigehygge.

Hvad enten du ser OL eller ikke, så kommer du ikke uden om, at trods en fuld OL-kalender, så skal der også være tid til det essentielle i livet – SEX! Det er trods alt over 14 dage, det varer. Er han for træt efter aftenens opslidende sportspræstationer foran flimmerkassen, så har Sexshop.dk fået lavet en speciel dildo til dig i anledning af OL. En vi hepper på Danmark-dildo – som du kan opleve Bitten fra Sexshop.dk fortælle mere om i videoen herunder. Efter videoen kan du læse mere om, hvordan du kan fejre OL.

Videotekst: Bitten giver gode råd til en lidt anderledes måde at fejre OL på

Få ham til at sætte olympisk rekord

Skulle han ikke være så svær at få op af sofaen, eller er han frisk nok efter fjernsynstid til at opfylde sine ægteskabelige forpligtelser, så være beredt. Præsenter ham for kondomer i de olympiske ringes fem farver – eller næsten – for den sorte er udskiftet med en farvestrålende orange. Orange er jo det nye sort. Hvis ikke det kan få ham til at sætte olympisk rekord i sex-dagesløb, så er der intet, der kan.

Kage og drinks

Men tilbage til veninderne. Er han ikke så veloplagt, så brug kondomerne til festlige balloner, og pynt op med dem til pigeaften-hygge. Pynt også med stearinlys – røde og hvide selvfølgelig, vi hepper jo på Danmark i … en eller anden disciplin.

Bag en kage – gerne chokolade – med hvid glasur og de fem olympiske ringe i marcipan placeret ovenpå i korrekt rækkefølge – blå, gul, sort, grøn, rød. En sådan kage vil med garanti også gøre sig, HVIS det skulle være sådan fat, at du gerne vil se og fejre OL med din partner eller andre gæster.

[node:aller-related-content]

Til kagen – eller efter – skal der naturligvis også være drinks i de rette farver, f.eks.:

  • Blå – Isbjørn

  • Gul – Harvey Wallbanger

  • Sort – Kung Fu

  • Grøn – Champagnebrus

  • Rød – Strawberry Margarita

Og så er det ellers i gang med venindesludder-sladder, sjove spil og ekstrem OL-not-hygge. God fornøjelse!

Sponsoreret indhold