Læserne fortæller: Min første orgasme

Skrevet af: Sara Skaarup - Foto: Shutterstock

Af Sara Skaarup, sexolog

Hvilke af dine orgasmer vil du huske for evigt, og hvordan var din første orgasme? Magasinet TIdens Kvinder har spurgt læserne, hvordan deres første orgasme var, og du kan læse deres farverige fortællinger herunder.

Brigitte, 42 år: Halløj i poolen
Jeg var 10 år. Vi var på ferie et sted med svømmepøl, den havde sådan nogle vandstråler under vandet langs kanten, som lige passede i højden. Jeg badede meget den sommer.

Her finder du en vibrator, der passer til netop dig. (sponsoreret link)

Nina, 31 år: Eksplosion
Første gang jeg fik orgasme med en anden, var jeg 17 år. Det var ved oralsex i min kærestes forældres seng. Det var den vildeste følelse, at mærke hvordan jeg uden at gøre noget selv, bare gav slip. Det føltes som en eksplosion da jeg kom, og jeg var høj i flere dage efter.

Eline, 36 år: Dynepølsen
Min første måde at onanere på var ved at ligge på maven i sengen, dynen krøllet sammen mellem benene og så gnidebevægelser med underlivet. Måske er det derfor jeg, den dag i dag, til tider har lyst til at “støde” med underlivet, når jeg har sex.

Har du prøvet en blød og lækker dildo af silikone? (sponsoreret link)

Jannie, 32 år: I familiens skød
Det må have været i 9-årsalderen. Min søster lærte mig at onanere, så vi onanerede side om side.

Marie, 40 år: For fod en af bjerget
Første gang jeg fik orgasme nogensinde var som 22-årig i Peru. En englænder, der var særdeles kyndig i kunsten at slikke en kvinde, havde drevet mig tæt på orgasme flere gange. Men det var det ikke før denne dag, på et lille hotelværelse ved foden af Macchu Picchu, at jeg kom, fordi han fandt på at kombinere det eminente slikkeri med en banan. Rummet eksploderede, og det føltes som om jeg fik væltet en tønde brandvarmt vand over hele min krop og jeg slap et årtis opsparet orgasme fri. Det var en skelsættende begivenhed for mig. Efter det begyndte jeg at onanere. For første gang i mit liv.

Anna, 47 år: Under solen
Jeg var 22 år. Vi var lige flyttet til et lille hus i skoven. Kæresten var kørt med alle tre børn og jeg lagde mig nøgen til solbadning og afslapning ude i haven. Solen varmede mig helt igennem. Jeg blev slap og nød stilheden samt fraværet af de tre små børn. Jeg rørte ved mig selv og oplevede en ukendt ophidselse og lyst. Pludselig eksploderede min krop og jeg mærkede et brus gennem kroppen, en kæmpe bølge af tilfredsstillelse skyllede over mig og jeg følte mig helt afslappet og let i kroppen. Min første tanke var: “Det var lige godt pokkers, at jeg skulle føde tre børn, førend jeg kunne tilfredsstille mig selv.”

Frida, 35 år: På maven med mig selv
Jeg var vist 18 år før jeg første gang fik orgasme. Onanerede ved at ligge på maven og nulre klitten og stikke fingre op i kussen.

Kristina, 37 år: Missionary Man
Min første orgasme fik jeg i missionærstillingen sammen med min kæreste (senere mand) som 19-årig, efter vi havde knaldet som kaniner i flere måneder. Det var faktisk først ved anden eller tredje orgasme, at jeg blev klar over, at det var det. Jeg kan huske, jeg blev lidt skuffet – bevares, det var da rart og lidt forløsende, men langt fra så fantastisk som jeg havde hørt beskrevet. Det blev heldigvis bedre med tiden.

Trine, 41 år: Gedigen gnubberi
Min første orgasme med en fyr, var, da jeg var 17 år. Jeg var dødeligt forelsket i en fyr og til en privatfest endte vi i et af husets soveværelser, hvor vi kyssede heftigt. Vi lå på sengen, helt påklædte, ham mellem mine ben, hvor han flittigt roterede sit underliv mod mit. Jeg var så tændt, at jeg kom – sådan helt ud af det blå. Jeg undertrykte det, da jeg blev så forskrækket, så jeg tror ikke han opdagede noget, men sikke en fræk oplevelse.

> Læs også: Alle kan hjælpes til gode orgasmer

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close