Det frække31. januar 2016

Anmeldelse: Lady Bi fra Fun Factory

Stimulerer den både klitoris og g-punktet, siger du? Læs hele anmeldelsen af vibratoren Lady Bi her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lady_bi.jpg
 (Foto: Sinful)

Generelt:

Lady Bi er en dobbelt vibrator, der betyder, at den har to indbyggede motorer: Én foran til klitoris og én i skaftet som også kan stimulere G-punktet. De to vibratorer har hver sin knap på håndtaget, så man kan styre dem hver for sig. Det er smart, hvis man f.eks. ønsker en kraftig pulserende vibration på G-punktet og en mindre intens vibration på klitoris. Og den indbyder også til at man eksperimenterer med at stimulere de to områder skiftevis.

Find den helt rigtige vibrator til dig med Sinfuls guide

Hver motor har 6 ens funktioner, der kan styres uafhængigt af hinanden. Så hvis man har tjek på, hvordan man skifter mellem funktionerne på den ene knap, har man automatisk også tjek på den anden. De 6 funktioner er inddelt i henholdsvis 3 ”almindelige” vibrations niveauer, som man kan justere efter eget ønske, og derudover har den 3 forskellige vibrations mønstre. Klitorisvibratorens vibrationer ligger ”i overfladen”, hvor G-punkts vibrationerne mærkes som dybere.

[node:aller-related-content]

Lady Bi er 22 cm i alt, med en indførelseslængde på 13 cm. Vibratoren har en krum tip, der stimulerer G-punktet, når den er indført. Den er dejlig fleksibel, så det er nemt at dreje og sno den, så den trykker på de helt rigtige "knapper". Klitorisvibratoren, der sidder for enden af skaftet, er ergonomisk udformet, da den er spids i toppen, men har en længde, der sikrer stimulation af klitoris, når den indføres helt, uanset om din klitoris sidder lavt eller lidt højere oppe ved venusbjerget.

Find mange flere fantastiske vibratorer hos Sinful

Bedømmelse:

Fun Factorys produkter er altid en fornøjelse at teste, og de har endnu ikke skuffet. Deres produkter er sjove, farverige og i en utrolig lækker kvalitet. Lady Bi kan derfor også varmt anbefales. Den har ret kraftige vibrationer, og hvis man er det til det, får det til gengæld også én helt op at ringe. Find alle de bedste produkter fra Fun Factory her.

Sinfuls faste anmelder, Camomille, bedømmer hver måned et udvalgt stykke sexlegetøj. Hvis du er blevet inspireret til at prøve denne lækre vibrator, kan du købe den her.

Sponsoreret indhold