Det frække26. februar 2017

Kvinder tænder mere på dig, hvis du spiser dette

Hvornår har du sidst taget dig en selleristang?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.f923mn_1.jpg
 Foto: All Over

Spis dig sund. Spis dig stærk. Spis dig rask. Spis dig glad.

Det kniber ikke med anbefalingerne, når kosteksperterne fortæller om både den ene og den anden slags fødevarer.

Således skal vi da heller ikke snyde dig for en artikel om, at du kan spise til dig at blive mere tiltrækkende over for kvinder.

Det handler om, at du kan spraye dig nok så meget til en god duft, men kvinder tænder mest af alt på dine naturlige feromoner, der er baseret på hormonerne androstenon og androstenol.

Disse naturlige dufte bør du booste med selleri. Gerne sammen med peanuts. Det giver dig nemlig ifølge den britiske avis Daily Star en duft, kvinder dårligt kan modstå.

Lækkert sexlegetøj på tilbud - køb 3 for kr. 200,-

Selleri og peanuts er dog ikke de eneste fødevarer, der ifølge eksperterne gør noget godt for dig.

Se bare her.

Honning

Frugten af biernes benhårde arbejde i stadet smager ikke blot godt. Det indeholder tillige et mineral, der regulerer testosteron- og østrogenindholdet i din krop.

[node:aller-related-content]

Bananer

Bananer booster b-vitaminer og udløser samtidig et hormone, der udløser testosteronproduktionen. Det kan i teorien give dig bedre udholdenhed i sengen.

Granatæbler

Allerede de gamle grækere brugte granatæbler som et afrodisiak. De booster testosteronproduktionen og sænker cortisolindholdet, hvilket i praksis betyder, at du bliver mere ophidset og mindre stresset.

Har du glidecreme?

Vandmelon

De store grønne frugter med det søde røde kød er fulde af lycopene og citrulin, der fungerer som et naturligt Viagra ved at øge blodcirkulationen. Det betyder erektioner med stærkere senesitivitet.

Sponsoreret indhold