Kvinder med disse mødre er mest utro

Foto: All Over

Næste gang du tror, du har fundet den rette kvinde, så overrask hende ved at spørge ind til hendes mor og sørg for at møde hende så hurtigt som muligt. Det vil give bonus på mere end en måde.

Det kan måske være svært at bringe på bane, men måske det alligevel vil lykkes dig at finde ud af, om hun har været utro. For er det tilfældet øges risikoen for, at hendes datter også er eller vil være det.

Det fremgår af en undersøgelse foretaget af utroskabssitet IllicitEncounters.com, hvor gifte mænd og kvinder kan møde hinanden.

Julen er hæjsæson for utrokab. Husk nu kondomer, hvis du falder i. Køb diskret her

71 procent ude af 500 adspurgte utro kvinder svarede således, at deres mor også hyggede sig med andre mænd end deres far.

Faktisk mente 66 procent af disse kvinder, at det på en eller anden måde føltes okay at have affærer, fordi deres mødre havde været det.

78 procent mente da også, at deres mødre ville kunne forstå og acceptere det.

Jul rimer på lækkert lingeri. Køb det her.

Noget overraskende var det dog, at de utro kvinder havde enorm respekt for deres fædre. For hele 86 procent angav, at de ville holde op med at fjolle rundt med andre end deres partner, hvis deres fædre sagde, de skulle stoppe.

For mændenes vedkommende havde cirka halvdelen haft fædre, der også havde været utro.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close