Det frække21. december 2016

Kvinder: Den perfekte elsker har denne alder

Se hvilken alder der er ideel for kvinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/menstruation_-_derfor_behoever_det_ikke_udelukke_sex_2.jpg
 Foto: All Over

Først og fremmest skal vi vist lige tage undersøgelsen med et gran salt. Det mener i al fald denne mandlige sexredaktør, der er snublende tæt på de 40.

I hvert fald lyder konklusionen på en rundspørge hos 11.000 kvindelige medlemmer af utroskabssitet Gleeden (Victoria Milan), at den perfekte mandlige elsker blot er gennemsnitligt 34 år gammel. 41 procent af kvinderne sagde faktisk, at de foretrak en elsker, der var et par år yngre end dem selv. Ganske enkelt fordi han bragte mere seksuel energi ind i soveværelset.

Sex bliver altid frækkere med lækkert lingeri

29 procent af kvinderne følte sig desuden mere sexede i selskab med en yngre mand, fordi det hjalp dem med at genoprette deres selvtillid.

11 procent angav, at de fandt yngre mænd langt mindre attraktive.

[node:aller-related-content]

Mens det mest almindelige stadig er, at manden er ældre end kvinden, bliver det stadig mere populært med konstellationen moden kvinde/yngre mand. Det franske analyseinstuitut INSEE har således sammenlignet parstatistikker op gennem århundredet, og I dag er kvinden ældre end manden i 16 procent af alle tilfælde mod 10 procent I 1960. Der forefindes ikke statistik for elskere og elskerinder.

Her er de frækkeste julegaver

Og der er grund til at tage tendensen alvorligt for de modne mænd, der før kunne føle sig sikre på grund af deres økonomiske formåen. I et interview med Politiken siger sexologen Jakob Olrik således:

- Ud over at være skønt for de kvinder og fyre, der lever det ud, kan det være med til at sætte os modne mænd i en position hvor vi bliver nødt til at tage os sammen.

- Bare fordi man har råd til at købe et hus og en flot bil, er alting ikke en selvfølge. Så er det bare med at holde sig fit både mentalt, fysisk og seksuelt, ellers risikerer vi, at vores koner går ud og finder sig en fyr på 25 år, fordi det er meget sjovere, lyder det fra Jakob Olrik.

Sponsoreret indhold