Det frække29. december 2018

Kvinder ændrer deres stemme for at få sex

Forskning viser, hvordan kvinder ændrer deres stemme for at få sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dirty_talk.jpg
 Foto: Shutterstock

Der er mange måder, hvormed en kvinde kan forføre en mand. Bare tænk på håret, tøjet, kropssproget.

Men en af de vigtigste og mest effektive måder, når det gælder at nedlægge mandligt storvildt, er kvindens stemme.

Det har en gruppe forskere fra England, Polen og Tyskland set nærmere på, og de samlede 30 heteroseksuelle singler i alderen 20-40 år, hvorefter de afholdt to speeddatingarrangementer for at studere singlernes adfærd. Det hele blev publiceret i den nuværende udgave af Proceedings of the Royal Society B.

Under testen blev hver deltager bedt om at svare ja eller nej til en hypotetisk forhold med den anden part.

Prøv Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Bad Girl, der kan tale frækt til dig (sponsoreret link)

Og noget af det, der stod tydeligst frem fra undersøgelsen, var, at kvinderne ændrede tonehøjde, når de var interesserede i manden. Man havde forventet, at mændene ville bruge dybere stemmer, når de skulle fange kvindens interesse, og det var også tilfældet. Men langt mere overraskende var det, at også kvindernes toneleje blev dybere, når de samtalede med mænd, som de potentielt ville have sex med.

En endnu mere sikker made at forføre ham på er lækkert lingeri (sponsoreret link)

"Vores resultater modsiger vores formodning om, at kvinder ubevidst gør deres stemmer mere feminine, når de har fundet en potential sexpartner. Derudover … foretrak mænd kvinder som talte med en dybere stemmeføring," lyder det i rapporten.

Det viste sig, at kvinderne sparede deres dybe stemmeføring til de mænd, de fandt attraktive, men ekstra interessant var det, at der også gik konkurrence i det for kvinderne. For hvis en mand, havde fået et ja eller nej, så fremgik antallet bag ham. Det resulterede, at kvinderne ’skruede ekstra op for charmen’, når hun kunne se, at der var rift om en mand.

Monogamy - testvindende erotisk brætspil kun kr, 165,- (sponsoreret link)

Forskerne mener, at resultaterne med, at kvinderne får dybere stemmer, ikke kun bliver brugt til at score hanner, men også til at manipulere dem i både sociale, økonomiske og politiske forhold.

Sponsoreret indhold