Det frække16. juni 2016

Kvinde - i hvilken stilling kommer du lettest?

Kommer du lettere i nogle stillinger end andre? STEM HER
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_hver_dag2_1.jpg
 Foto: All Over

Jagten på orgasme er en af den kvindelige seksualitets mysterier.

For nogle er det næsten umuligt, mens andre får dem i hobetal.

Nogle skal stimuleres flere steder samtidig, mens andre kommer let blot ved penetration.

I en nylig undersøgelse fra Men’s Health svarede 500 kvinder på, i hvilken stilling de lettest opnåede orgasme, og det var helt grundlæggende fordelt på tre af slagsen.

Og den bedste stilling for de adspurgte kvinder var den, der går under navnet cowgirl. Altså at kvinden rider manden med ansigtet mod ham. Den fik 35 procent af stemmerne.

[node:aller-related-content]

På andenpladsen kom den såkaldte ’doggy style’, hvor kvinden bliver taget bagfra. Den høstede 25 procent af stemmerne, mens den gode gamle missionærstilling kom ind på en tredjeplads med 21 procent.

Længere nede fandt man stillinger som den omvendte ‘cowgirl’ og at ligge i ske med fem procent hver og så endelig fire procent af kvinderne, der lettest kom, hvis de blev taget bagi.

I cowgirlstillingen har kvinden control over sin egen orgasme ved at kunne bevæge sig så hurtigt, langsomt eller hårdt, hun har lyst til. Samtidig har hun selv eller manden mulighed for at lege med klitoris, hvilket givetvis vil øge sandsynligheden for at opnå orgasme.

Med doggy style kan kvinden ligeledes opnå kontrol med orgasmen og hvor dybt han skal ramme ved at finde den rette vinkel at ligge i. Det stimulerer g-punktet og giver hende mulighed for at lege med sig selv imens.

Her opnår parret stor intimitet og nærhed, men orgasmechancen er bedst, hvis man går diaginalt ind, da det hjælper med at stimulere klitoris.

Sponsoreret indhold