Er kys utroskab? Kun halvdelen af mænd er enige

Foto: All Over

Hvad er utroskab egentlig? For nogle er det at gå over grænsen, når partneren flirter med en anden, mens det for andre ikke er ægte utroskab, hvis der kun er tale om oralsex.

Grænserne er med andre ord meget forskellige fra person til person. Men i hvert fald står en ting fast: Mænd synes i langt højere grad end kvinder, at det er okay med lidt kysseri uden for parforholdet.

Her er julens absolut frækkeste gaver (sponsoreret link)

For en nylig undersøgelse foretaget af den britiske radiostation BBC Radio 5 Live viste, at der blandt mere end 2.000 adspurgte var 50 procent mænd, som ikke kategoriserede kys som utroskab. Det stod i stærk kontrast til kvinderne, hvor hele 75 procent mente, at det så absolut ikke var i orden, at deres partner kyssede en anden.

Men det ret så ligetil, hvis man spørger datingeksperten James Preece.

Find det lækreste og frækkeste julelingeri hos Sinful (sponsoreret link)

- Der er dog ingen vej uden om, at det er manglende respekt over for din partner, hvis du kysser en anden, og du ikke selv mener, at du er utro. Hvis du ikke tager dig nok af, hvordan din partner vil reagere, så er du sammen med den forkerte person, siger han til avisen The Independent.

At gå på datingapp kan også være utroskab

Undersøgelsen viser desuden, at 91 procent var enige i påstanden om, at det ville være utroskab at gå i seng med en anden person end partneren.

40 procent mente, at det var utroskab at gå på en datingapp, når man havde en partner derhjemme.

Vi har tidligere her på Det Frække skrevet om, hvordan kvinder faktisk oftere tilgiver utroskab end mænd. Helt konkret er antallet af kvinder, der ansøger om skilsmisse på baggrund af utroskab faldet siden 1990’erne. Omvendt er mændene hurtige til at vende ryggen til kvinden, når han finder ud af, at hun har haft en affære med en anden mand.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close