Konkurrence: SE og HØR kårer Miss Udkantsdanmark

Udby, Kirke Hudløse eller Østre Pengeløse. Der er masser af søde piger derude i randområderne. SE og HØR kårer den sødeste

Udby, Kirke Hudløse eller Østre Pengeløse. Der er masser af søde piger derude i randområderne. SE og HØR kårer den sødeste

Foto: All Over

Ødelagte huse, arbejdsløshed og affolkede byer. Sådan tegnes billedet ofte af de områder, der i medierne kaldes Udkantsdanmark.

Til gengæld ved vi også, at der er masser af dejlige piger de samme steder.

Så vil din flotte veninde, kæreste, kollega, mor eller måske du selv vise, hvor dejlige I er, så tag et billede foran byskiltet, den nedlagte tank, det faldefærdige hus eller det lukkede slagteri, og send det til os på web@seoghoer.dk.

I starten af juni har vi fundet de ti finalister, som kommer i SE og HØR og på www.seoghoer.dk, hvor læserne skal stemme, om hvem der bliver Miss Udkantsdanmark 2010.

Flot premie

Årets Miss vinder et weekendophold for to fra fredag til søndag på luksushotellet Radisson Blu Royal med morgenmad på 20. etage. Det ligger lige over for Tivoli, som giver indgangen og to turpas til de heldige vindere. Lørdag aften trakteres I med en lækker middag i havens hyggelige Restaurant Grøften.

SÅDAN GØR DU

Du skal være fyldt 18 år. Du skal minimum have trusser på. Billedet skal være i hel figur og i god kvalitet. Har din by en nedlagt butik, en lukket fabrik eller lignende, kan du evt. bruge det som baggrund for billedet.

Send dit billede elektronisk inden mandag den 7. juni til web@seoghoer.dk.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close