Det frække30. november 2015

Sprøjteorgasme, ja tak! Kom med til workshop

Er sprøjteorgasmer en by i Rusland for dig? Kom med på workshop og lær alle de hemmelige tricks
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/tips-til-spr%C3%B8jteorgasme.jpg
 (Foto: Shutterstock)

Af Bastian Larsen

Der er stadig delte meninger om, om kvinder kan sprøjte. Tidens Kvinders udsendte tog på sprøjteorgasmeworkshop, hvor kvinder kan lære at sprøjte og mænd kan lære at sende kvinder i den syvende himmel.

Læren om sprøjteorgasme
“Og så skal jeg bruge en frivillig fra publikum”. Vi sidder tyve mennesker i et rum, der faktisk er én stor madras, med erotiske malerier og spejle på væggene og dæmpet belysning. Folk sidder tæt sammen i par eller alene i det store rum, alle er enten nøgne eller i erotisk undertøj. I midten sidder der en nøgen mand med en tændt iPad foran sig. Hans navn her i klubben er Seeker73, og han er lige blevet færdig med et foredrag om sprøjteorgasme for kvinder, og nu er det tid til en praktisk demonstration.

Vil du også have flere og bedre orgasmer? Sinful.dk har udstyret til at gøre dit sexliv bedre.

Smuk model
En af kvinderne blandt publikum, en smuk kvinde omkring de 40, træder ind i midten af rummet og lægger sig ned på ryggen. Hun er nøgen, og det virker helt naturligt for hende. De smiler til hinanden, og så går Seeker73 i gang med at fortælle og demonstrere, hvordan man gør. Det tager ikke så lang tid, ca. halvandet minuts koncentreret arbejde at få kvinden til at komme i en våd sprøjteorgasme, mens hun gemmer ansigtet i hænderne.

Det kan være en utrolig intens oplevelse for en kvinde, at få en sprøjteorgasme, selv om man som dagens frivillige har prøvet det før. En af mændene blandt publikum udtrykte inden demonstrationen en god portion mistillid til, at der overhovedet fandtes sprøjteorgasmer for kvinder, men han er helt stille nu.

Find masser af inspiration til soveværelset på Sinful.dk.

Selvlært sprøjteorgasme mester
Seeker73 fører langsomt kvinden ud af hendes orgasmetilstand og udviser stor ømhed over for hende, inden han beder hele “klassen” om at gå i gang med at øve sig. Jeg får en chance for at snakke lidt med ham om principperne, og hvordan han kom til at være underviser på en workshop om sprøjteorgasmer.

– Jeg har eksperimenteret med sprøjteorgasme i mange år. Dels eksperimenterede jeg meget med min første kæreste og mange andre siden. Men jeg begyndte også at læse om teorien bag. En del af de ting, jeg lærte på et kursus for længe siden, bruger jeg på mit eget kursus, men jeg har også udviklet videre på teknikken selv. Seeker73 understreger, at kurset ikke gør dig fuldbefaren, men er en rigtig god introduktion. Og der er stadig mange fordomme og forestillinger om, hvad en sprøjteorgasme egentligt er, og om det overhovedet findes.

– På kurset lærer folk det grundlæggende, og så skal man selv arbejde videre derfra og opbygge sin egen erfaring og teknik. En af de vigtigste ting for ham er at understrege er, at det ikke er tis, der kommer ud, som mange mennesker tror.

– Det er hovedsageligt væske, der kommer fra kirtler lige inden for skedeåbningen, når kvinden bliver ophidset. Det, der får de her kirtler til at “eksplodere,” er vores håndarbejde og teknik.

En partner er godt, men ikke en nødvendighed for en skrigende god orgasme.

Tips og tricks
Efter den praktiske demonstration går folk sammen to og to i bedste højskolestil og begynder at eksperimentere. Deltagernes reaktioner er meget forskellige, men alle er nysgerrige og ivrige. Spørgsmålene hagler ned over Seeker73. Han understreger, at det vigtigste er ikke den fysiske teknik, som kan læres af alle. Det mentale samspil mellem mand og kvinde er det essentielle.

– Det er ekstremt vigtigt, at man har en god kontakt til sin partner undervejs og mærker, om hun er helt med og nyder det. Hvis hun ikke er med mentalt, kan det blokere orgasmen. Der kan man heldigvis snyde lidt, ved mesteren, for når kvinder er ved at komme, så har de desværre en tendens til at stemme fødderne ned i madrassen, når de f.eks. ligger på ryggen, og det kan blokere orgasmen. Så man skal sørge for at lægge maven eller kroppen ind over undersiden af det ene ben, og så holde det andet ben oppe, så kvinden ligger i en slags gynækologstilling.

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/sex-brevkasse-spr%C3%B8jteorgasme.jpg
 Skrevet af: Bastian Larsen - Foto: Shutterstock

Stønnende elever
Seeker73 viser sine ivrige elever, hvordan det hele fungerer, og snart genlyder rummet af højlydte suk og støn, mens han bevæger sig rundt mellem de forskellige par. Her er kvinder, der har prøvet det før, og kvinder, der slet ikke vidste, at den slags eksisterede.

– Nogle kvinder sprøjter uden at få orgasme. Andre eksploderer i sprøjt og skrig. Og særligt kvinder, der får deres første sprøjteorgasme, kan have en meget kraftig reaktion. Nogle kvinder kan begynde at græde, fordi oplevelsen er så grænseudvidende. Derfor er det vigtigt at være der og give tryghed med omfavnelser og nærhed. Selv om alle kan lære teknikkerne, så er det den mentale del, der afgør, om det bliver en succes.

Øvelse gør mester
På sprøjteorgasmekurset når nogle af parrene forholdsvis hurtigt i mål, mens andre må give op. Nogle tager for hårdt fat og andre for blidt, men alle har fået blod på tanden og skal hjem og lave lektier, og der er en ivrig og god stemning i rummet. De kvinder, der har prøvet det før, bliver udspurgt af nybegynderne. Et par gange kommer en kvinde over og hjælper andre par med at vise, hvordan det virker, hvis den mandlige part er usikker.

– Alle kvinder er bygget til at kunne få en sprøjteorgasme. Nogle kan alligevel ikke få det på grund af komplikationer efter en fødsel eller udviklingsproblemer i underlivet, men det er meget sjældent. Den største hindring sidder mellem ørerne.

Var denne artikel en åbenbaring for dig? Få flere åbenbaringer med Sinfuls guides til lækker parsex.

På sexskole
Seeker73 underviser i sprøjteorgasmeteknikker i swingerklubben Cityswingers en gang om måneden.

– Der er sket meget i swingermiljøet, siden jeg startede for ti år siden. I dag bliver der afholdt workshops i alle mulige spændende områder inden for den seksuelle verden. F.eks. SM for nybegyndere, punktmassage, rebbondage, tantra og mange andre ting. Man kan virkelig udvide sin horisont, hvis det er det, man vil. Swingerklubben er et trygt sted at udleve sine seksuelle interesser, og alle respekterer hinanden. Et nej er et nej her, måske mere end mange andre steder, uden at der er nogen sure miner, og folk passer på hinanden.

Sponsoreret indhold