Det frække15. marts 2017

Knald din partner - for karrierens skyld

Du performer bedre på jobbet, når du får sex nok på hjemmefronten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_office.jpg
 Foto: All Over

Så er det slut med undskyldninger i retning af ’Ikke i aften, skat. Jeg er nødt til at gøre denne præsentation færdig til i morgen.’

For når det gælder dine eller kærestens karrieremuligheder, så er der god ræson i at knalde løs på hjemmefronten.

Det fremgår af en undersøgelse foretaget af Oregon State University’s College of Business, hvor man fulgte 159 gifte medarbejdere i en periode og monitorerede deres tilfredshed med jobbet såvel som deres seksuelle aktivitet i løbet af to uger.

Overrask ham med dette sexede lingeri

Medarbejderne blev spurgt tre gange om dagen om deres velbefindende, og hvor engagerede de var i arbejdet. Og altså om de havde haft sex mellem arbejdsdagene.

De personer, der prioriterede deres sexliv I hjemmet, stod bedre karrieremæssigt, fordi de engagerede sig mere i arbejdet og nød jobbet mere.

- At sørge for et sundt forhold – hvilket inkluderer et sundt sexliv – vil hjælpe medarbejdere til at være gladere og mere engagerede i deres arbejde, og det er en fordel for både de ansatte og for de virksomheder, de arbejder for, siger Keith Leavitt, der står bag for skningen.

Sådan får du dine bryster til at se fantastiske ud

Stress på arbejdet gik til gengæld ud over sexlivet på hjemmefronten.

- Og det er en påmindelse om, at sex har sociale, følelsesmæssige og fysiologiske fordele, og at det er vigtigt at prioritere. Afsæt tid til det, lyder det fra forskeren.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold