Det frække18. juli 2018

Folsom Street Fair: Kinky legeplads på åben gade

Her er verdens frækkeste gademarked
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/the-folsom-street-fair-2013.png
 Skrevet af: Cecilia Sejer - Fotos: Cecilia Sejer, Pantherstock

Oprindeligt publiceret i magasinet Tidens Kvinder

Drømmer du om at blive bundet, eller synes du, det er frækt at se andre blive det? Fantaserer du om at kunne gå nøgen rundt på gaden blandt andre mennesker? Eller kunne du tænke dig at blive pisket til offentligt skue?

Deres udsendte tog på kinky rejse til USA’s mest seksuelt frigjorte by San Francisco til den årlige fetish event The Folsom Street Fair.

Bagom The Folsom Street Fair

Eventen Folsom Street Fair blev grundlagt med navnet Megahood i 1984 af Kathleen Connell og Michael Valerio. Formålet var at lave en kvarterfestival, der skulle henlede opmærksomheden på lavindkomst boliger, små virksomheder og et miljø med fællesskab og stor forskellighed. Sådan var det indtil de tidlige 1990’ere, hvor festivalen blev flettet sammen med Folsom Street Fair Organization og den noget mindre, fetishorienterede Up Your Alley Fair. I løbet af årene udviklede det sig, og begyndte at få karaktér af det, den er i dag: En årlig læder- og fetishfestival for alle, uanset køn, alder, og seksuel orientering.

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/folsom-street-fair-2013.png
 Skrevet af: Cecilia Sejer - Fotos: Cecilia Sejer, Pantherstock

Smæk og lyst på åben gade

En kvinde står og holder fast i et stort solidt trækryds. Hendes overkrop er nøgen, men ellers har hun helt almindelige cowboybukser på og et par sneakers på fødderne. Den mørkhårede, kraftige kvinde stønner, og ind imellem skriger
hun. Et skrig, der fra tid til anden skifter over i grin. Bag hende står en bred, firskåren mand iført lædershorts og stor, åben vest. Hans øjne er dækket af et par mørke solbriller, og lige over øjnene rager skyggen fra hans sorte kasket frem. “Master”, står der skrevet på den. Et tykt lag af grå hår dækker hans brystkasse, mave og ben. På fødderne har han helt almindelige, praktiske vandresandaler, men rollen som den, der bestemmer er lige så meget en del af ham som hans kropsbehåring, så det gør ham hverken kikset eller utroværdig.

Behændigt og rutineret svinger han to brede floggers (sponsoreret link) over kvindens kraftige ryg, og hver gang de rammer, skriger hun højt og frydefuldt. Det har stået på i omkring ti minutter. Skiftevis enkelte og kraftige slag – og som nu – mange og hurtige blødere slag, der dækker hele hendes ryg. Pludselig tager han en pisk (sponsoreret link) frem. Får den hurtigt i sving og lader snerten ramme hende præcist, hårdt og smældende. Mange gange efter hinanden. Hurtigere. Kvinden er helt tændt nu og skriger højere.

– Fuck me. Fuck me, nærmest trygler hun manden, som hun har overgivet sig til for en stund. Men det er ikke en mulighed lige her. I stedet stiller han sig helt tæt op af hende, tager et solidt greb i hendes skridt med den ene hånd og den anden omkring hendes nakke og støder hårdt sit underliv op af hendes røv. Efter kun få stød kommer hun i frydefuld orgasme (sponsoreret link) så voldsom, at hun begynder at grine. Hun er helt væk i nydelsen og øjeblikket. Han holder lidt om hende og siger så højt, at alle, der står omkring, kan høre det:

– Nå, var det så lige så godt som sidste år? Kvinden svarer, mens hun stadig griner, og ryster tilfreds på hovedet: – Yes, and thank you. Så står han sådan lidt og nusser hende blidt. Hun er stadig ør efter sin smækketur.

Den største fetish begivenhed i verden

Den intense sexseance med manden og kvinden er bare en lille del af en større legeplads for voksne, der denne anden-sidste søndag i september er sat op midt på gaden i San Francisco som en del af The Folsom Street Fair. Intet mindre end verdens største læder- og fetish begivenhed (sponsoreret link), der varmer op i en uge og slutter af med en spektakulær gadefest, der varer hele søndagen. Og det vrimler med glade og legesyge mennesker i det lune solskinsvejr. Tusinder af bøsser i lædertøj med mulighed for at lufte en bar pik spændt ind i ringe. Kvinder med tatoveringer på hele kroppen. Nøgne kvinder. Nøgne mænd. Smukke drags i fantasifulde kreationer af guld med pastelfarvede stofstrimler.

Flotte transvestitter og transseksuelle – nogle i det store skrud, andre blot tilsat et pift af fest i form af lidt makeup eller en ekstra fin kjole. Nogle bare i cowboybukser og et par støvler eller stiletter og så måske et glimt af lange kunstige øjenvipper eller negle. Et bølgende hav af mænd og kvinder i kinky outfits af gummi, lak, læder og corsage – hetero’er, biseksuelle, bøsser og lesbiske. Veninder, venner. Gamle, unge og dem midt i mellem – og i den brogede flok – endda ikke så få i kørestole.

Et større område langs med Folsom Street og 7. til 12. gade er spærret af, og her er alt tilladt i dag mellem klokken 11 og 18. Eller næsten alt. Nøgenhed er i orden, offentlig spanking, bondage, høj musik og drinks på gaden. Men grænsen går ved samleje. Alle er velkomne, også hvis man bare er nysgerrig og ikke selv har lyst til en tur over knæet hos en villig m/k på legepladsen. Omkring 400.000 mennesker fra hele verden vil i løbet af dagen strømme igennem det frisindede og festramte område, der rummer næsten alt, hvad hjertet kan begære. Og de giver den ikke bare gas. De giver den maksimalt gas.

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/the-folsom-street-fair.png
 Skrevet af: Cecilia Sejer - Fotos: Cecilia Sejer, Pantherstock

Man kan være sig selv

To af dem, der er kommet for at trykke gashåndtaget i bund er veninderne Josie og Lucy. De kommer fra Sacramento et par timers kørsel derfra. De er begge 21 år og klart nogle af de yngste deltagere. Men det faktum, at de er unge, generer dem ikke det mindste. Tværtimod.

Vi kan vildt godt lide al den opmærksomhed, vi får. Folk er enormt søde og spørger, hvor vi er fra, og hvem vi er. Og så synes de, vi ser godt ud. Det er fedt. Og så er det kun cool, at folk er så forskellige. Det her er virkelig den fedeste chance for at få lov til at være dem, vi er, og det virker frigørende på mig at være her, siger Josie, der er her for tredje gang. Det er Lucys anden. De kunne begge to godt tænke sig, at der var lidt flere steder, der til daglig havde bare en smule af det, Folsom Fair kan diske op med.

– I Sacramento er der ingen klubber overhovedet, hvor man kan gå ud og være sig selv. Det irriterer mig, at det skal være så besværligt at få lov at leve sine kinky sider ud. Men det vokser på mig, for hver gang jeg er her, så indtil videre må det bare være sådan, at jeg ved med mig selv, at jeg har det i mig, og så må jeg leve det ud, når muligheden er der, siger Josie.

Både hun og Lucy har kærester, og de har begge to eksperimenteret med dominans og underkastelse. Kæresterne kunne dog ikke lokkes med til San Francisco, men det gør ikke så meget.

– Så kommer vi bare hjem og giver dem nogle friske tips og frække historier, griner Lucy.

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/bondage-folsom-street-fair.png
 Skrevet af: Cecilia Sejer - Fotos: Cecilia Sejer, Pantherstock

Blid bondage

Og tips er her nok af. Bare åbn øjnene, så vrimler det med frække, flotte og vilde scenarier. Nogle er decideret smukke. Som for eksempel når parret Dina og Eric giver demonstration i bondage. De har begge to almindeligt løst tøj på og ligner umiddelbart et par, der ligeså godt kunne være på vej til yoga eller tai-chi. Deres smidige, lette og ukomplicerede bevægelser understreger den tanke. Men Eric har dyrket denne form for bondage i tre år, og Dina har lagt krop til i det års tid, hun indtil videre har været sammen med Eric.

Erics hænder behandler sikkert og rutineret rebet, som han stille og roligt, fast og præcist placerer på Dinas krop. Først binder han hendes hænder om på ryggen, så op langs armene, så hendes skuldre – og et reb lader han løbe over brystet. Langsomt vender han hende om. Kysser hende blidt, ser hende i øjnene. Vender hende om igen og binder rebet rundt om hendes balder og ned om lårene. Midt på kroppen lader han et reb blive til en strop, og i den hænger han hende behændigt op i en kraftig ring i en trækonstruktion. Her hænger hun så. Snøret ind i reb – overgivet, bagoverbøjet og tydeligvis i stille nydelse, mens Eric lader sine hænder løbe rundt på hendes krop og sætter sig ned og kysser hende igen. Efter nogle minutter løsner han stille og roligt rebene op igen, og Dina kommer op at stå. De kigger længe hinanden i øjnene. Intenst og kærligt aer de forelsket hinandens ansigter.

Hvor tror du, du skal hen?

Lidt længere nede af gaden går det anderledes for sig, når veninderne Mz Berlin og Claire Adams giver lektioner i bondage. Her bliver blidt erstattet med hårdt, og nøgen hud overtager, hvor tøj slap. Kun trusser og en tynd netstrømpe er blevet siddende på Mz Berlins krop. Hendes lange røde hår svinger hen ad scenegulvet, da hun hårdhændet bliver hængt op i en krog af Claire Adams. Rundt om scenen er der pakket med mennesker, der nysgerrigt og jublende følger optrinnet.

Claire Adams tager et fast greb i Mz Berlins bryster, der er hårdt spændt op i reb og er ved at blive blålige af presset. De stritter insisterende lige ud i luften, og Claire hiver i dem, slår på dem og ælter dem, imens Mz Berlin skriger
af smerte og fryd og gynger frem og tilbage, så meget rebet tillader, for hendes bryster er også spændt fast i et reb, der går ud til siden og er sat fast. Der går ikke mange øjeblikke, så er de fyldt med røde mærker. Hendes krop vrider sig, og hun forsøger at trække sig væk, men bliver skarpt beordret til at forholde sig i ro.

– Hvor tror du, du skal hen?, spørger Claire Adams og fortsætter endnu mere hårdhændet sin behandling af de nu temmelig brugte bryster.

Mz Berlin stønner, og hendes krop skælver. Ind fra siden dukker pludselig en fyr op i en irgrøn lakskjorte og sorte lange bukser. Han har en ridepisk i hånden, som han ikke tøver med at tage i brug. Slagene hagler ned over Mz Berlins krop. Han slår hende på brysterne, på balderne og lader et par svirpende slag lande på hendes fisse. Han hiver lidt i rebet, der binder brysterne ud til siden, og det falder af, så de nu hænger slapt nedad.

Så stopper de ganske pludseligt deres leg. Mz Berlin bliver taget ned fra sin gyngende position og hendes hænder løsnet. Publikum klapper og pifter, og en slags konferencier griber en mikrofon og råber ud til menneskehavet:

– Ladies and gentlemen. Claire Adams and Mz Berlin!

Det er benhård sexrevy, for allerede inden de er nede af scenen, står de næste klar til at gå på. Mz Berlin er lynhurtigt i sin egen kjole igen og står nu på siden af scenen. Klokken er 17.00. Om en time lukker The Folsom Street Fair officielt, men der vil være masser af klubber, der holder åbent til klokken 2 i nat, så festen fortsætter for dem, der ikke fik nok. Et asfaltbal ved en af scenerne er kommet godt i kog. Men Tidens Kvinders udsendte er mæt nu – mæt, men glad. På den anden side af lågen hopper hun på en bus. Folk har tøj på, som de har for vane at have i busser.

Læs mere om The Folsom Street Fair

Ifølge Demetri Moshoyannis, der er direktør for The Folsom Street Fair, besøges begivenheden hvert år af over 400.000 mennesker fra hele verden. Det er over fire gange så mange deltagere som på en udsolgt Roskilde Festival. Hans bedste råd til nysgerrige, der er i tvivl, om de tør tage af sted, er: – Gør det!

Vi gør en dyd ud af, at det skal være et trygt og sikkert sted at komme for alle. Hvad enten man i forvejen er veletableret i BDSM miljøet eller er helt ny. Mange kommer i normalt tøj første gang, men hvis man alligevel ønsker at klæde om, er en god mulighed at vælge at tage en maske på. Masker er sjove og giver en vis form for anonymitet, hvis man ønsker det, for det er trods alt en meget offentlig begivenhed. Læs mere om begiveheden her.

Sponsoreret indhold