Det frække16. september 2009

Kim Kardashian: USA's hotteste babe

Den nye realitystjerne i Guds eget land er så lækker, at når man skal skrive om hende, kan man næsten ikke ramme tatserne
The all American girl - Kim Kardashian. hende kommer vi sikkert til at høre meget mere fra også herhjemme
The all American girl - Kim Kardashian. hende kommer vi sikkert til at høre meget mere fra også herhjemme
 Foto: All Over

Hun er en amerikansk model, skuespillerinde, forretningskvinde og TV-vært. Hun er endnu ganske ukendt i Danmark medmindre, man kan tage sladderkanalen E!

Her har hun ægget og slanget sin fuldstændig vanvittige krop rundt i reality-serien "Keeping up with the Kardashians." I serien medvirker også Kardashians lige så skræmmende søstre, Kourtney and Khloe.

Hun er det hotteste navn i USA lige nu og er ved at brage igennem internationalt. Det skyldes til dels, at hun aldrig har sagt nej til at fremvise sine kurver. Således blev decembernummeret af Playboy revet ned af hylderne i 2007, hvor Kardashian lod gevandterne dale. Og således blev en sex-video, hun optog med sin daværende kæreste, sangeren Ray J, kult på nettet.

Fik 20 mio. for sexvideo

Selvom Kardashian blev mopset, undlod hun at lægge sag an mod firmaet, som lækkede videoen, og det skal hun have inderligt tak for. Firmaet kvitterede ved at sende hende en check på 20 millioner kroner, så kassen har hun også.

Som en stak andre smukkerter er også Kim Kardashian ved at lancere sin egen duftserie og har naturligvis udgivet en fitness-dvd, hvor hun viser vejen til spændstige balder og fast buste.

OJ Simpson er gudfar

Kim Kardashians far var ilter armener, mens mor stammer fra en blanding af Skotland og Holland. Hendes far hed Robert og var advokat for O.J.Simpson under mord-retssagen mod football-spilleren, men døde i 2003. O.J. Simpson er Kardashians gudfar.

Kim Kardashian er single. Hun var engang gift med produceren Damon Thomas, men blev i 2004 skilt fra idioten. Så lavede hun den dyre med en NFL-spiller, men hun skred fra ham for knap to måneder siden.

Sig goddag til 29-årige Kim Kardashian.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/fc7e30c1b2c04014b1a4960e4a629a11.jpg

Sponsoreret indhold