Det frække22. december 2016

Katteelskere er til hårdere sex

Undersøgelse viser, at folk inficeret med parasit fra katteafføring oftere vil tænde på bondage og voldsom sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bondage5_0.jpg
 Foto: Sinful.dk

Er du glad for din mis? Så kan det være en indikation på, at du er mere interesseret i bondage end gennemsnittet.

Det viser en ny undersøgelse offentliggjort i Journal of Evolutionary Psychology. Forskere har således undersøgt 36.564 personer i Tjekkiet og Slovakiet og konstateret, at mange af disse var inficeret med en hjerneparasit, der kommer fra katteafføring. Man mener, at op imod en tredjedel af verdens befolkning har parasitten i sig.

Køb udstyr til blid bondage her

Parasitten Toxoplasmose gondii kan føre til udviklingen af toxoplasmose, der i de fleste tilfælde er uskadelig, men som hos gravide kan give fosteret skader på hjernen og nethinden.

I undersøgelsen konstateredes det, at de inficerede ’emner’ oftere end andre bliver odhidsede af deres egen frygt, fare og seksuel underkastelse.

Det vurderes, ’at disse individer i højere grad vil være tiltrukket af bondage, vold og - hos mænd – masochisme og voldtægt’.

Køb et Orion Grey Bondagesæt

Det betyder med andre ord, at du skal lade være med at slikke kattebakken ren, hvis du ikke ønsker at peppe dit sexliv op med et par veltilrettelagte smæk bagi eller en kugle i munden.

Desuden er det værd at bide mærke i, at undersøgelsesresultaterne også tyder på man sagtens både kan elske katte og være til doggy style ...

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold