Det frække27. januar 2017

Jordan ligger på maven og viser sin hårløse mis

Den britiske glamourmodel og forfatter lagde op til et par muntre Instragram-kommentarer, da hun fik et baldeløft
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juli/katie-price-modelmutter-jpg.jpg
 Foto: All Over

Husker du Katie Price - også kendt som Jordan?

Det var jo hende den britiske glamourmodel med bryster på størrelse med airbags, der ikke blot formåede at blive et kendt navn fra sine nøgne optrædender i aviser, magasiner og kalendre, men som også medvirkede i det populære tv-program 'I'm a celebrity - Get me out of here', ligesom hun også fik skrevet et par bestsellere om sit liv.

Nåja, og så var hun kærester med Peter Andre - ham med smørhåret, I ved.

Køb sexlegetøj - tre for kr. 200,-

Hun er nu fyldt 38 år og har bevæget sig over i internettets MILF-kategori, hvilket således ikke forhindrer hende i at bevare sin popularitet blandt britiske mænd i alle aldre. Ikke mindst fordi hun er ganske bramfri og ikke er karrig med, hvilke billeder hun lægger ud til sine 1,3 millioner følgere på Instagram.

Blandt de seneste var således et par billeder, hvor hun får foretaget et slags baldebehandling. Og oven på hende kravlede så hendes kat, der er en såkaldt sphynx. Kendetegnende for dem er, at de ikke har hår som andre katte og derfor skulle være allergivenlige.

Køb onanilegetøj til mænd her

Men de mere muntre hoveder på det der internet var de ikke sene til at kommentere situationen. Og vi må da også indrømme, at det ligger lige for at fortælle, at man kan se Katies hårløse mis på billedet. Eller som de skriver i England 'Her bald pussy'.

Vi undskylder således, hvis du troede, du skulle se noget ganske andet i denne artikel, men omvendt kan vi jo ikke gøre for, at du har en beskidt tankegang. Kan vi vel?

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold