Det frække16. marts 2019

Jobopslag: Er I Danmarks mest romantiske par

Firma kendt fra Løvens Hule søger netop nu Danmarks mest romantiske par, der får muligheden for at blive tester af romantiske og lidt pikante produkter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lam33.jpg

"Hvordan mødte I hinanden?"

"Hvad er jeres mest romantiske øjeblik?"

"Har I den mest romantiske selfie i Danmark?"

Hvis du nogensinde tidligere har læst en jobansøgning, vil du sandsynligvis studse lidt over disse spørgsmål.

Det er således ikke helt normale krav, man finder i dette job, hvor man har mulighed for at blive fast tester af frække og romantiske produkter, som indebærer alt fra unboxing af boksen til at teste vibratorer, håndjern og lingeri.

https://imgix.seoghoer.dk/lam123_0.jpg

Maria: Jeg synes det lød spændende og anderledes

En af dem, der har søgt, er 27-årige Maria, som med det samme kastede sig over ansøgningen, og hun fortæller gerne om sit romantiske forhold.

- Da jeg så ansøgningen, tænkte jeg: Det er lige noget for mig! Og det er jo bare sjovt at dele lidt af de romantiske oplevelser, man har haft med sin partner, siger Maria.

L’AMOURBOX: Vi er overvældet

Virksomheden selv bag jobopslaget var da også overvældet over interessen som blot var et mindre tiltag for at give mere information til medlemmerne løbende med en tester.

- Vi har i lang tid gerne ville have nogle testere, som kunne dele deres oplevelse af vores bokse, og derfor tænkte vi, at vi måtte på udkig efter det mest romantiske par i Danmark.

- Men at det ville gå så stærkt, havde vi virkelig ikke regnet med, lyder det fra Kristoffer Hjerrild fra L’AMOURBOX.

Her kan du ansøge om det usædvanlige job

Sponsoreret indhold