Det frække 12. maj 2010

Jessica Sky: Ny macho-kæreste

Stripperen har en forkærlighed for drenge, der har testet deres mandighed på Robinson Ekspeditionen
Jessica ynder at vise sin private strip for Robinson-deltagere
Jessica ynder at vise sin private strip for Robinson-deltagere
Foto: samsoephotography.com

Jessica Sky vil åbenbart have mænd, der elsker at dyrke deres indre Tarzan. Mænd, der kan besejre jungler og konkurrenter, som har hår på brystet, der også er godt solbrændt.

I alle tilfælde er den supersexede stripper nu for 2. gang kæreste med en af Robinson-deltagerne.

Denne gang er det Daniell Edwards, der sprang rundt af glæde og kyssede siderne, da SE og HØRs udsendte i Malaysia kunne præsentere ham for SE og HØR-pigen i sidste uge. Han er nemlig stripperens kæreste.

Se også: Jessica Sky som SE og HØR-pige

De 2 må leve med at være adskilte, mens han knokler løs i Det Sydkinesiske Øhav, men han er ikke jaloux anlagt.

- Hun synes sgu, det er spændende. Og selv om jeg er væk i lang tid, har vi et stærkt forhold, siger Daniell.Den første Robinson-deltager Jessica nedlagde var den famøse Reality-Bjørn, der først scorede piger i "Paradise Hotel" for siden at være på hotel-holdet, der dystede i Robinson Ekspeditionens svar på "Alien vs. Predator" i form af en kamp mellem tidligere stjerner fra "Paradise Hotel" og "Robinson Ekspeditionen".

Læs også: Jessica Sky: Kom til min julefrokost

Det er ikke kun i SE og HØR, Jessica Sky, der oprindeligt hedder Louise Skou, fører sig frem. Masser af diskoteksgæster landet over har stiftet bekendtskab med hende, når hun optræder med sin stangliderlige dans, ligesom hun flere gange har været med i DM i strip.

Og så har den 26-årige sex-entreprenør også sit eget booking-bureau, hvor hun lejer både piger og drenge ud til strip - af både den almindelige, men også meget frække af slagsen. Det kan du tjekke på jessicasky.dkSponsoreret indhold