Det frække8. oktober 2009

Jessica Sky: Får hjælp af mor

Stripperen har både ben i næsen og labre lår. Den 26-årige babe har egen tøjkollektion og støttes af både familie og kæreste
Af af
Mor Lone har ingen problemer med sin datters stripperkarriere
Mor Lone har ingen problemer med sin datters stripperkarriere
 Foto: Michael Medgyesi

Hun er en lille spirrevip på blot 164 centimeter og 55 kilo, men over de nuttede bryster sidder en næse, der konstant opsnuser gode forretninger.

26-årige Jessica Sky er ikke kun en flot stripperpige, men har også sin helt egen tøjkollektion, som hun f.eks. havde med på en stand under den nylige sexmesse i KB Hallen.

Og mens labre Louise smed kludene under kunstnernavnet Jessica Sky på scenen, så passede mor Lone og søster Mona tøjsalget på standen.

Kæresten er skuespiller

- Vi holder sammen, smilede de 3 friske piger, som også fik opbakning fra Jessicas kæreste, 29-årige Daniell Edwards, som er skuespiller og producent - og far til 3 børn.

Daniell har fået privatundervisning af Thure Lindhardt og spiller over for selveste Eric Roberts i den splinternye "Westbrick Murders", der er på vej ud i USA.

- I begyndelsen var det da lidt specielt, at Jessica/Louise var stripper, men nu er det o.k., smilede Daniell, som i øvrigt også er svoger til fodboldspilleren Nicki Bille fra FC Nordsjælland.

Som det kan ses på www.jsky-collection.com, så er Jessicas design heller ikke kun striptøj, frækt undertøj og strømper, men også noget, som pigerne kan bruge til hverdag.

- Ja, det går faktisk rigtig godt, hyggede Jessica, som i dén grad satte ekstra kulør på Sex & Erotic-messen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/41fb0aefd62142019151e5623ec386e1.jpg


Sponsoreret indhold