Jessica Priscilla: Større bryster end planlagt

Nu er der mere end en håndfuld

Nu er der mere end en håndfuld

Foto: All OverEfter et vægttab på 25 kilo var Jessica Priscilla, der er kendt fra "Mig og min mor", ikke længere tilfreds med sine bryster. De skulle igen være store og fyldige.

Jessica Priscilla: Vil have større bryster

Ved første konsultation var planen, at hun kun skulle have 325 ml i hvert bryst, men da hun prøvede de forskellige implantater, ændrede hun det til 400 ml. Men så lige kort før operationen, ændrede Jessica mening igen.

- Jeg har fået 450 ml i hvert bryst og valgt at få high profile implantater. Det betyder, at de stritter ret meget, griner Jessica, der nu kan regne med at skulle investere i BH'er med H-skåle, siger reality-datteren til Udeoghjemme.dk

Jessicas, mor, der selv har været igennem en kæmpe forvandling med et stort vægttab, var selvfølgelig ved datterens side både før og efter operation. Det samme var kæresten Christian.

Jette fra Mig og min mor har tabt 35 kilo

Reality-stjernen understreger, at det på ingen måde er kærestens ønske, hun nu har opfyldt. Faktisk har han flere gange sagt, at hun ikke skulle gøre det for hans skyld. Han var helt og aldeles tilfreds med hendes krop.

- Jeg har gjort det for min egen skyld. Nogle vil nok mene, at jeg skulle vente, til jeg har fået børn, men jeg har overvejet det grundigt, og det var bare et stort ønske nu. Vi lever kun en gang, og ingen ved, hvor længe, siger Jessica.

Lette Jette: Fra "Mig og min mor"
Nu er det slut med vat i BH'en. Før operationen havde stjernen også en pæn barm (Foto: All Over)

Læs mere om Jessicas brystoperation her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close