Det frække12. maj 2024

Jade er fræk som en slagterhund: Nuttet sexleg eller kinky dyresex

Vuf-vuf: Jade og Dimetrius har en helt særlig hobby
Jade tjener penge på Only Fans til sit forbrug af udstyr.
Jade tjener penge på Only Fans til sit forbrug af udstyr.
 Foto: instagram.com/jadethefur/

Nogle kvinder tager frækt lingeri på, når de skal knalde. Andre ifører sig gummitøj og blindfold. Eller et catsuit. Og så er der dem, der klæder sig ud som en hund.

Som fx amerikanske Jade, der er en såkaldt furry. En furry er en person, der elsker at klæde sig ud som et pelsdyr - og opføre sig som sådan,

Ikke alle furrys har det dog som en seksuel kink som Jade, der således snarere burde kalde sig puppy player:

Jade er kæreste med Dimetrius, der støtter Jades furry-identitet, som hun lever af på Only Fans. Hun har brugt over 25.000 dollars på hundeudstyr og har dermed ekstra brug for indtægterne.

Parrets hundeliv har dog også en anden pris. Dimetrius har mistet det meste af sin netværk:

- Venner? Jeg har ikke rigtig nogen tilbage, fordi de har fundet ud af det, siger hundeejeren i en video på youtube, som du kan se herunder:

Angiveligt har Jades hundegalskab ikke påvirket deres sexliv:

- Det ændrer ikke så meget på vores intime liv. Selvfølgelig har hun måske en pelsdragt på,- jeg skal bare huske, at det er hende, der sidder bag den, og ikke dyret. Jeg er absolut stadig tiltrukket af Jade, når hun har pelsdragten på, men jeg er ikke tiltrukket af den maske, hun har på, siger Dimetrius.

Parret har modtaget en masse kritik fra fremmede, efter at de er gået offentligt ud med deres pelsede livsstil.

- Vi bliver dømt online, fordi vi laver voksenindhold med pelsdragter, siger Jade. "Folk kommer med kommentarer som 'han er en hund', eller 'han er tiltrukket af dyr'.

Spar 25 procent på fetichgear

Men Dimetrius forsikrer, at han ikke har nogen seksuel interesse i hunde, det er ikke en slags dyresex, og han er altid meget opmærksom på, at det er Jade i kostumet.

- Jeg synes, det er harmløst. Jeg har det sjovt med det. Jeg kan godt lide at sørge for, at hun har indhold til sine sociale medier, og tager billeder. Jeg tager endda pelsdragten på til et par videoer, bare fordi folk kan lide det, det giver visninger.

Jade har da også flere end 45000 følger på instagram, hvor hun optræder med og uden pels:

Sponsoreret indhold