Det frække12. september 2011

Jackie Navarro vinker farvel til brysterne

Modellen er blevet træt af at være kendt for sine store attributter
Af af

Jackie Navarro - billeder af hende

Bare navnet får det til at bimle og bamle i de fleste mænds hjerner, men nu skal det være slut. Jackie Navarro vil have brysterne gjort mindre og får i denne uge fjernet implantaterne.

- Jeg har jo ført sagt, at jeg gerne vil ha' dem mindre. Jeg er træt af, at der kun har været fokus på barmen. Jeg er tit blevet sat i bås på den baggrund, fortæller Jackie Navarro, som for knapt et år siden blev mor for første gang.

Læs også: Jackie Navarro: Offer for censur

- Jeg var ung da jeg første gang gennemgik operationen. Anden gang var det ikke meningen, de skulle være meget større, men i USA blev resultatet noget lidt andet, fortæller den barmfagre model, og forklarer hvorfor implantaterne må lade livet:

- Nu ønsker jeg, at folk tager mig mere seriøst. I min tidligere beskæftigelse var brysterne en fordel, men nu skifter jeg profil. Det her er måske det sidste skridt på vejen, fortæller Jackie Navarro, som dog har været glad for sine flotte fortrin.

Læs også: Jackie Navarro: Mine bryster er for tunge

- Jeg har aldrig fortrudt mine valg, og brysterne har da haft indvirkning på min karriere. Men nu ryger alt, der ikke er mit eget. De er vel også lidt for store, smiler baben.

Som et endegyldigt farvel til de flotte babser, har vi fundet de flotteste billeder af Jackie Navarro og hendes silikonebryster. Se galleriet her:

Sponsoreret indhold