Det frække7. oktober 2015

Indsat havde sex, mens han var lænket til vagt

Fange gør grin med det britiske fængselsvæsen, efter at han fik mindst fem håndjob af sin kæreste, mens han var spændt fast til en vagt med håndjern
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/indsat_sex.jpg
 All Over Press

Skal man, så skal man. Det var udgangspunktet for Ben Harwood, der gennemførte seksuelle handlinger med sin kæreste, mens han lå i en hospitalsseng lænket til en vagt.

Ifølge den engelske tabloidavis Daily Star afsonede Har(d)wood et år i Nottingham for en skønsom blanding af narkoforbrydelser, røveri og besiddelse af ammunition. Men et fald i juli sendte den 25-årige fyr på hospitalet, hvor han lå i 11 dage.

Her fik han besøg af sin kæreste, den 22 årige Barley Marshall, som ikke nøjedes med en snak om fremtiden.

I stedet hævder de to, at de gentagne gange havde sex i hospitalssengen, selv om han var lænket fast med håndjern.

Du kan også blive spændt fast under sex. Find masser af bondage-udstyr.

- Jeg fatter ikke, at vi slap af sted med det. Vi spiste takeaway og fornøjede hinanden seksuelt – det var som at være på en normal date, siger Barley til avisen.

- Jeg udgik fra, at sikkerheden ville være I top, fordi han stadig var indsat, men ingen lagde mærke til os.

[node:aller-related-content]

- Vi gjorde det fem eller seks gange. Det overraskede mig, at vi slap af sted med det, lyder det fra Barley, der understregede, at parret naturligvis udnyttede chancen, da de to ikke havde set hinanden i flere måneder.

Situationen adskiller sig i høj grad fra de engelske fængsler, hvor fanger og besøgende dårligt får lov at røre hinanden.

- Vi havde ikke samleje, men kunne stimulere hinanden under tæpperne, mens han var lænket fast til en betjent. Enten opdagede de os ikke, eller også vendte de det blinde øje til.

Hos politiet i Nottingham tager man anklagerne om sløseri alvorligt, og man vil nu undersøge sagen, der også omhandler manglende check af kærestens ID og den fastfood, hun medbragte.

- Det er helt afgørende, at sikkerheden ved vores hospitalseskorter er i top, og vi vil tage disciplinære skridt, hvis vores professionelle standarder er blevet brudt af vores personale, lyder meldingen.

Har du også nogle vilde fantasier, du vil udleve? Du kan helt sikkert finde udstyret på Sinful.dk.

Læs den fulde artikel her.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_116.png

Sponsoreret indhold