Det frække 8. marts 2016

Hyld kampdagen med sex

Der er mange måder at fejre Kvindernes Internationale Kampdag på...
(Foto: All Over Press)

Vi er heldigvis kommet langt fra dengang kvindernes seksualitet i 1800-tallet blev opfattet som ”hysteri”, til at de i dag er seksuelt frigjorte og står ved deres lyster. Så hvorfor ikke fejre Kvindernes Internationale Kampdag med lidt selvforkælelse i form af lidt lækkert legetøj?

Amerikanske Dell Williams åbnede den første feministiske sexlegetøjsbutik i 1970’erne, Eve’s Garden, og fremhævede den legendariske Magic Wand, som hendes favorit legetøj på grund af dens pålidelighed og kraftfulde vibrationer. Magic Wand er også stadig et af de mest sælgende stykker sexlegetøj til kvinder på verdensplan i dag.

Sinful.dk har vibratorer i alle former og størrelser - til enhver slags kvinde

Rabbit vibratoren er også en bestseller på grund af sin omtale i Sex and The City, hvor Charlotte bliver decideret afhængig af den lille makker. Det er der nu heller ikke noget at sige til, for en Rabbit vibrator kan det hele: Den stimulerer skeden indvendigt med sine roterende perler, samtidig med at den lille kaninformede vibrator foran stimulerer klitoris.

[node:aller-related-content]

Og et af de nyeste skud på stammen til alle sexglade kvinder er Womanizer, der, i modsætning til andre vibratorer, suger og puster omkring klitoris, i stedet for at vibrere. Denne nye stimulations teknik har vundet alle kvinders hjerter (og underliv) og den er i løbet af kort tid blevet en verdenssucces.

Find meget mere sexlegetøj til den stærke kvinde på Sinful.dk

 

Sponsoreret indhold