Det frække11. april 2016

Hvornår er dine ’damedele’ smukke?

Forskere har undersøgt, hvad der gør en vagina smuk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/panties.jpg
 (Foto: All Over Press)

Skønhed afhænger naturligvis altid af øjnene, der ser. Og den slags er lige så naturligvis til evig diskussion. Men alligevel er der nogle menneskelige træk, som gør, at nogle af os bliver supermodeller, mens andre af os næppe ender på forsiden af modemagasinerne.

Spørsmålet er, om det samme gør sig gældende med kropsdele. Og uagtet at man skal elske sig selv, som man nu ser ud, så er det jo interessant, om der er nogle træk ved også vores nederste dele, som bliver foretrukket, når alt kommer til alt.

Således afholdt Autoblow sidste år en konkurrence, hvor kvinder fra hele verden kunne sende et billede ind af deres vagina og håbe på at vinde en kontantpræmie og samtidig få vished om, at et stykke sexlegetøj ville blive udformet efter den.

Find masser af fleshlights formet efter de største og frækkeste pornomodeller her

Den blev i øvrigt vundet af britiske Nell.

[node:aller-related-content]

Men en gruppe forskere besluttede sig for at se nærmere på, hvad der gjorde udslaget til fordel for denne kvinde eller i det hele taget blev foretrukket af det modsatte køn.

I studiet – der hedder ‘The Vulva Paper’ – gav forskerne sig grundigt til at kigge på forskellige kvinders kønsdele, hvilket ikke synes at kunne kandidere til verdens værste job.

De brugte blandt andet forskellige målemetoder og zoomede ind og undersøgte både de indre og ydre kønslæbers længde og ’forhuden’ på klitoris, hvorefter man målte, hvor meget de indre skamlæber stak ud, og hvordan de så ud.

Find alt det bedste sexlegetøj hos Sexshop.dk

Herefter inddelte man dem i seks forskellige kategorier og bad folk om at give dem karakterer fra 0-10.

Og undersøgelsen var faktisk godt nyt for alle typer af kvinder og manede en masse misforståelser i jorden.

For 51 procent – godt halvdelen - af de adspurgte foretrak de første to kategorier med indre skamlæber, der ikke gik ud over de ydre.

Og 49 procent foretrak de mere komplekse vaginale udseender.

Med andre ord stod det så lige, som det næsten kunne.

Find vibratorer der passer til dig lige meget, hvordan du ser ud forneden

Sponsoreret indhold