Det frække29. august 2016

Hvor mange sexpartnere er acceptabelt?

Se om der er ligestilling mellem kønnene
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasmehvisker_0.jpg
 Foto: All Over

Du har lige mødt en ny partner. Og I har allerede fantastisk sex. Og det får dig straks til at tænke: Er han eller hun så god i sengen, fordi der ligger alt for meget erfaring bag?

Og spørgsmålet er, om du overhovedet vil vide, hvor mange personer din nuværende partner har været sammen med.

Superdrug Online Doctor har foretaget en undersøgelse blandt 2.000 personer af begge køn i både USA og Europa, hvor man har spurgt om, hvor mange sexpartnere der er 'for mange' hos en potentiel partner.

Og der er overraskende lighed mellem kønnene. For kvindernes vedkommende gjaldt det nemlig, at de helst ikke skulle have været i seng med flere en 14 personer, mens mændene havde et max på 15 ifølge kvinderne.

Selv om du ikke har virkelig mange sexpartnere, skal du alligevel beskytte dig. Køb lækre kondomer her.

[node:aller-related-content]

Havde man flere end dette antal sexpartnere på samvittigheden, var man altså 'promiskuøs', mens det omvendt blev betragtet som alt for få, hvis der kun var to sexpartnere i vedkommendes fortid.

Der var dog også små forskelle på kønnene her, idet mændene fandt 2,3 partnere for lidt, mens kvinderne mente at 1,9 partner var i underkanten og stemplede personen som 'seksuelt konservativ'.

Pep sexlivet op med en parvibrator

En tidligere britisk undersøgelser viser, at kvinder i gennemsnit havde haft syv sexpartnere i deres liv, mens mænd havde haft 6,4 af slagsen. Sjov nok var netop tallet syv betragtet som det perfekte antal tidligere elskere.

Sponsoreret indhold