Det frække31. oktober 2015

Hvilket Halloween-kostume er frækkest?

Sexbutikkerne sælger flere frække kostumer op til Halloween. Men hvilken uniform er din favorit?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stewardesseuniform.jpg
 All Over Press

Med Halloween er det lidt som med Valentinsdag en højtid, som vi danskere først sent har taget til os. Selv om vi naturligvis har Allehelgensaften, så har vi ikke haft tradition for at fejre den ligesom amerikanerne, der ikke giver den for lidt med udklædning, uhygge og græskar i tonsvis.

Det er dog ikke kun landets slikhungrende børn, der kan glæde sig over udviklingen. Man er naturligvis heller ikke ked af danskernes øgede ønske om at fejre Halloween på amerikansk i detailhandelen. For er der noget, der giver penge i kassen, er det en højtid. Og man kan være ret sikker på, at de fleste af landets butikker ville ønske, at det var jul hver eneste måned.

Og der er da også glæde at spore hos de danske butikker, der sælger udklædningstøj til voksne – altså af den frække slags.

Således lyder meldingen fra Sinful.dk, der også sælger legetøj, at salget af frække kostumer er steget med 20 procent i oktober.

- Og det er især skolepige- og stuepigeuniformer, der klarer sig bedre, fortæller Helle Hartz fra Sinful.

[node:aller-related-content]

Samme tendens gør sig gældende hos sexhoppen winkwink.dk, hvor indehaver Kristoffer Hjerrild oplyser, at de mest populære uniformtemaer i år har været stewardesse, catwoman og sygeplejerske.

- Der har ikke været de store overraskelser i år. De klassiske kostumer, er bare de mest populære men det sker da at fx aktuelle film gør at der kommer nye kostumer. For eksempel Star Wars og James Bond, som er højaktuelle lige nu med filmene i biograferne, siger Kristoffer Hjerrild.

Find mere inspiration til en fræk Halloween på Sinful.dk.

Sponsoreret indhold