Det frække8. april 2016

Hvilke af disse sexuheld har du haft?

Der er meget, der kan gå galt under sex. Hvilke af disse kan du sætte kryds ved?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexuheld.jpg
 (Foto: All Over Press)

1. Lege med madvarer
Selv om du ikke tilhører generationen, der husker ‘9½ uge’ med Kim Basinger og Mikey Rourke, kan det godt være, at du har fået lyst til at lege frækt med mad. Men det er sjældent nogen god ide at stoppe en agurk eller en svinemørbrad op i det vaginale område. Fpr det kan medføre grimme infektioner, når de fremmede bakterier møder det følsomme bakterielle klima i skeden. Listen er lang, og en del frugter kan også irritere det følsomme væv ved de indre skamlæber. Rådet er, at uanset hvilke madvarer du bruger, så hold det til de ydre skamlæber. Kokosolie er til gengæld ufarligt.

2. Sex i brusebadet
Det kan være frækt med sex I badet. Men desværre fjerner vandet naturens egen glidecreme, hvilket kan gøre friktionen smertefuld. Brug en silikonebaseret glidecreme, hvis I ikke kan lade være. Det bliver bedre på end vand- eller oliebaserede cremer. Desuden er der stor risiko for at glide på de hårde sten.

3. G-punktsstimulation
Når din partner bruger kom-her bevægelsen oppe I dig med fingeren, er der rrisiko for et såkaldt vaginalt trauma, hvis neglene er for lange. Men det kan også give grimme infektioner, hvis hans hænder ikke er helt rene, eller hvis der for eksempel er parfume på.

Brug i stedet en fantastisk G-punktsstimulator

[node:aller-related-content]

4. Bindelege
Det giver lidt sig selv. Når man leger med reb og midlertidigt tab af personlig frihed, så er der også en række faldgruber. Håndjern kan efterlade grimme sår og ar – især hvis de ikke er af typen med en ’nødknap’. Og hører du til den slags, der kan lide at hænge fra reb i loftet, så skal du måske sørge for, at du ikke falder ned på beton, hvis det går galt.

Det kan være utroligt pirrende at eksperimentere med blid bondage, hvis I passer på hinanden

5. Sexlegetøj med partneren
Rigtig mange synes, det er sjovt og frækt at benytte sådanne, men der er nogle ting, man skal passé på. For eksempel kan kønssygdomme som klamydia godt smitt ved eksempelvis en dildo. Så bruger I kondom ellers, skal I også gøre det med legetøjet, hvis det ellers har berøring med begge – eller alle tre ... Og husk så altid at rengøre dem grundigt.

6. Fibersprængninger eller forvridninger
Sex er næsten en slags sport. Så der er mange fysiske bevægelser, der måske er uvente og derfor kan resultere i grimme skader. Vi vil ikke sige, du skal varme op. Men tænk over, hvad du kan præstere rent fysisk, før du kaster dig ud i det med fare for dine og andres lemmer og helbred, før du gør det.

7. At stikke legetøj op i bagdelen
Mange synes, det er lækkert at få noget op bagi, mens de har sex. Men det kan godt gå galt. Spørg bare alle de mennesker, der har måttet på skadestuen og få noget fjernet med røde kinder involveret. Disse ting kan nemlig glide helt op og være næsten umulige af få ud. Sørg for, at der er noget, der stopper det for enden.

8. Bytte sexlegetøj ud med andre vibrerende ting
Nej, hold dig fra din iPhone eller eltandbørsten. De er fulde af bakterier, som ikke har noget at gøre nær dine intime kropsåbninger. Dog kan du med trusser på, godt bruge telefonen som vibrator.

Køb markedets bedste vibratorer lige her

Sponsoreret indhold