Det frække 2. januar 2014

Hvem skal være årets SE og HØR-pige?

Se de frække fotos og stem på den mest sexede i 2013

Hvem skal være årets SE og HØR-pige?Igen i år har vi udvalgt den sødeste og mest sexede SE og HØR-pige fra hver af årets 12 måneder.

Og nu er det blevet tid til at stemme på den dejligste af dem alle. Skal det være april-frækkerten Anastasia, december-nissepigen Kirstine eller en hel tredje, der løber med titlen som årets SE og HØR-pige? Det er op til dig.

Frække Foxy: Flasher brysterne

DET KAN DU VINDE
Seks flasker champagne, som der trækkes lod om blandt de indsendte svar, der har den rigtige vinder. Og mens du nyder al champagnen, hvis du vinder, så får årets SE og HØR-pige hele 3000 kr og en flaske af de gyldne dråber oveni hatten.

SMSAFSTEMNING
Send en sms til 1266 med teksten SHA PIGE efterfulgt af nummeret på den pige, du stemmer på. Hvis du f.eks. gerne vil stemme på pige nr. 1, skal du skrive SHA PIGE 1.

Afstemningen løber frem til og med torsdag den 9. januar 2014. Pris pr. svar er 8 kr. + alm. trafiktakst. Der er 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 70 20 75 92 (support alle hverdage kl. 13-16). For at deltage skal man være minimum 18 år.

I galleriet herunder kan du nyde de dejlige piger og beslutte dig for hvem der skal have din stemme.

Se mange flere frække piger her

Sponsoreret indhold