Det frække5. februar 2016

Hvad siger dine kønslæber om dit sexliv?

Er der virkelig en sammenhæng mellem læbernes farve og form og kvindens sexliv?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skamlaeber3_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Har du nogensinde spekuleret over, hvorvidt farven på dine kønslæber kan sammenkædes med dit sexliv, så er du åbenbart ikke den eneste. For i sidste uge gik to tråde på Reddit viralt. De handlede ganske enkelt om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem farven, formen og størrelsen på en kvindes vagina og hendes antal af sexpartnere.

Myten var, at jo mørkere en kvindes nedre læber var, jo flere havde hun været i seng med. Den samme tanke gjorde sig gældende i forhold til størrelsen på kvindens kønslæber.

Få masser af inspiration til et spændende sexliv hos Sexshop.dk

Der findes med andre ord kvinder (og måske også mænd), som mistænker, at en kvindes anatomi ændres med hver seksuel oplevelse.

Større og mørkere under orgasme
Men det har naturligvis intet på sig. Det fortæller gynækologen Toli Onon til den britiske avis Daily Star.

- Der er så absolut intet bevis for, at labia (skamlæberne) undergår nogen som helst permanent ændring i forbindelse med sex.

Få de dybeste orgasmer med markedets bedste sexlegetøj til kvinder

[node:aller-related-content]

- Under en orgasme vil læberne blive fyldt med blod, hvilket får dem til at se større og mørkere ud, men det forbliver ikke sådan.

De helt grundlæggende ting, der kan ændre skamlæbernes udseende handler ikke om sex. Det er derimod pubertet, graviditet og vægtforøgelse.

Find den perfekte vibrator til dig på Sexshop.dk

Så helt kort er meldingen, at tager du på, så tager du på alle steder. Det er ikke kun dine bryster, der typisk vil vokse, men også måden dine læber tager sig ud på, vil forandre sig.

Og så er det vigtigt at huske på, at skamlæber (eller kønslæber – alt efter temperament) er forskellige hos alle kvinder. Og at de fleste langt fra ligner den photoshoppede udgave fra mandemagasinerne.

Sponsoreret indhold