Det frække18. december 2016

Hvad monogami har gjort ved din pik

Den er slet ikke så hård som før
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oev_mand_0.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke småting, monogamien har gjort ved dine ædlere dele.

Det kan godt være, at din penis kan blive hård. Men ikke så hård som dine fjerne forfædres. For går man tilstrækkeligt langt tilbage, var vore slægtninge udstyret med en knogle i sjoveren.

Køb frække julegaver

Forskere har nemlig konstateret, at tidligere menneskestadiers beslutning om at leve fortrinsvis monogamt med tiden udryddede benet i penis helt, hvilket ellers er forekommende hos andre primater.

Oprindelig blev knoglen udviklet for cirka 50 millioner år siden i forskellige længder alt efter primatet, men hos homo habilis og homo erectus forsvandt det altså for cirka 1,9 millioner år siden, skriver Daily Star.

Grundlæggende fungerede knoglen sådan, at den var længst hos de arter, der havde samleje oftest og i længst tid. Den var nødvendigt for at kunne knalde mange hunner som muligt for på den måde at videreføre generne.

Sådan gør du din penis hårdere

Men da menneskeracen så blev monogam, var der ikke længere behov for denne knogle, der langsomt forsvandt fra hannens penis, fordi det ikke længere var nødvendigt at kunne betjene mange hunner så ofte som muligt.

Chimpanser har en penisknogle på størrelse med en negl, mens granvoksne gorillahanners penis ikke måler mere end cirka 4 cm.

Er du en gorilla? Gør din penis større her

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold