Det frække26. december 2016

Her starter de fleste affærer

Her skal du holde særligt øje med din partner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selfie_kvinde_1.jpg
 Foto: All Over

Det er blevet mere tilgængeligt end nogensinde før at få en affære. Hvor det tidligere krævede et fysisk møde på for eksempel arbejdspladsen, under byturen eller til festen, så er smartphonen i dag forholdets fjende nummer ét.

Og mulighederne er utallige. Antallet af sociale medier er efterhånden overvældende, og for at det ikke skal være nok, er der tilmed sites, der direkte opfordrer til utroskab såsom Victoria Milan her i Danmark.

Et engelsk studie fra 2015 viste, at 45 procent af alle mænd indrømmede, at de havde været deres partner utro mindst en gang, mens det var tilfældet for 21 procent af kvinderne.

Til det australske kvindesite Mamamia.com.au fortæller privatdetektiv med mange års erfaring Luke Athens, at hans arbejde har ændret sig meget. Mens det tidligere handlede om at skygge ægtemænd på barer eller på deres arbejdspladser, er fokus nu flyttet. For knap halvdelen af alle affærer starter på Facebook, vurderer han.

Er du utro? Glem ALDRIG pålidelige kondomer

-Det er et meget ensidet socialt medie. Det viser dig kun den gode side. Folk poster kun de gode ting i deres liv, og det betyder, at det er en falsk udgave af en person eller dennes liv.

- Når folk bliver mere sociale er det bedre forbindelse mellem alle, og det skaber flere muligheder. Og disse muligheder fører til andre ting. Så muligheden betyder, at hvis man vil have en flirt, så er det tilgængeligt. Nogle gange er fristelsen for stor.

Men der er muligheder for en privatdetektiv også i utroskaben på de sociale medier. For når et billede bliver uploadet til for eksempel Facebook, indeholder det metadata, som fortæller noget om, hvilken telefon det er taget med, dato, tid og de eksakte koordinater.

Find de frækkeste tilbud på legetøj og lingeri her

- Så kan vi se på det og sige: ’Bang! Vi ved, hvor du var på et særligt tidspunkt, forklarer Luke Athens til Mamamia.com.au og tilføjer.

- Folk glemmer, at Facebook indsamler al din data og sælger information om dig.

[node:aller-related-content]

Han siger I øvrigt, at der I op mod 95 procent af tilfældene er grundlag for mistanken om utroskab, når han bliver kontaktet.

Sponsoreret indhold