Her er verdens mest seksuelt aktive byer

Foto: All Over

Nej, lad os først starte med at besvare spørgsmålet fra underrubrikken. Det er mærkeligt nok ingen danske byer på listen, hvilket kan synes mærkeligt her i det ellers så frække og frigjorte Skandinavien.

Til gengæld er byernes by også knaldenes by. I hvert fald hvis man skal tro på en undersøgelse blandt 450.000 personer fordelt på 200 byer foretaget af mobilapplikationen Laveeza.

Formålet var at finde ud af, om indbyggerne i disse byer havde en åben, tolerant eller aggressiv tilgang til sex og seksualitet. Helt konkret undersøgte man seksuel aktivitet, seksuelle eksperimenteren, seksuel tilfrdsstillelse, forbrug af sexlegetøj, pornografi, swingerkultur, voksenunderholdning, kønslighed, homovenlighed og adgang til prævention.

Og byen, der traditionelt har været kendt som bohemernes syndige hovedstad og huser berømte etablissementer som Moulin Rouge, er således den mest seksuelt aktive by i verden.

Efter Paris kommer det altid sexede Brasilien, hvor byen med de berømte strande Ipanema og Copacabana sætter hormonerne i kog sammen med de inciterende sambarytmer og afklædte brune kroppe - Rio de Janeiro.

Den efterfølges af London, der måske overrasker lidt på listen, men hvor indbyggerne hører til blandt verdens mest travle og måske også derfor har mange kortvarige forhold og frække møder.

Disse resultater blev herefter kombineret med sexrapporter foretaget af World Health Organisation.

De ti mest seksuelt aktive byer

1. Paris, Frankrig
2. Rio de Janeiro, Brasilien
3. London, Storbritannien
4. Los Angeles, USA
5. Berlin,Tyskland
6. New York City, USA
7. Sao Paulo, Brasilien
8. Las Vegas, USA
9. Ibiza By, Spanien
10. Amsterdam, Holland

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close