Det frække29. september 2015

Er du klar til maksimal nydelse? Her er supervibratoren

Det multifunktionelle sexlegetøj er her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful.jpg
 Sinful.dk

Helt ærligt: Hvor tit har du fået lige hvad du ønskede dig, når du havde sex? Sikkert ikke så tit. Men den tid er nu ovre. For med den nye vibrator Bi Stronic Fusion Pulsator, kan du nu få alt hvad hjertet – og andre steder – kan begære. I et stykke sexlegetøj, vel at mærke.

Sexlegetøjsgiganten Fun Factory har netop lanceret deres seneste opfindelse af en vibrator, der er højt multifunktionel: Ikke nok med at den kan vibrere, så kan den også bevæge sig frem og tilbage, der ret livagtigt efterligner en mands stødende bevægelser under samleje.

Vibratoren er udstyret med to motorer – en i skaftet og en i klitorisvibratoren foran. Og de kan køre samtidig, men også uafhængigt af hinanden, så der er endnu flere kombinationsmuligheder på kryds og tværs af hinanden. Ja, man kan næsten blive helt svedt af de hele 64 måder, man kan sammensætte vibrationer og pulseringer på.

Skulle man være bekymret for at fare vild i de mange forskellige indstillinger, kan man, når man har fundet sin favorit, gemme indstillingen til næste gang, så man altid kan finde den i et ruf, uden at skulle ”bladre” sig gennem alle 64 stk. igen.

[node:aller-related-content]

Er man nybegynder inden for brugen af sexlegetøj, skal man ikke lade skræmme af denne højteknologiske makker. Den er nem at betjene, den har en fin og overskuelig størrelse, og den er lavet i medicinsk silikone, så den er helt fri for skadelige stoffer. Det er bare at gå i gang.

Så hvis du er bekymret for at ligge utilfredsstillet hen, næste gang I har haft sex, kunne du overveje at have Bi Stronic i baghånden. Så kan du (eller han) afslutte, hvad I startede med dette tekniske lille vidunder, men bagefter nyde at ligge i ske med the real thing.

Køb sexlegetøjet her.

https://imgix.seoghoer.dk/sinful2.jpg
 Sinful.dk

Foto: Sinful.dk

https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_116.png

Sponsoreret indhold