Her er spilkonsollen kun til frække spil

Foto: Nutaku

Du er sandsynligvis klar over, at der findes masser af frække spil derude. Både til din bærbare og naturligvis til telefonen.

Se Sinfuls bedste sælgende onaniprodukt til mænd

Men du var næppe klar over, at der også er kommet en spilkonsol på markedet, som du kan plugge til dit tv og bruge lige som en Playstation eller en X-Box.

Altså en konsol, der udelukkende bruges til spil med større eller mindre grader af seksuelt indhold.

Så i stedet for at spille Fortnite eller Fifa med vennerne, så kan I nu sidde i sofaen og spille spil som Chick Wars, Fap CEO og Foxynite DL. Det betyder altså, at du ikke er afhængig af en webbrowser for at kunne spille disse spil.

Se Sinfuls bedst anmeldte onaniprodukt til mænd

Hos Nutako kalder man det ’ The ultimate adult video gaming experience’. Og det er da heller ikke en hvilken som helst konsol. Den hedder ganske vist bare ’The Console’, men den er formet som et bryst.

  • - Det er vores sites fjerde år, og vi fejrer det med lanceringen af en kreativt unik, brystformet spilkonsol, lyder det.

Dens skal er bygget af silicone, hvilket får den til at føles lidt ligesom et rigtigt bryst.

Man tænder den naturligvis på brystvorten, og den sluttes til tv’et via et HDMI-stik. Der er ligeledes to USB-stik, så man kan tilslutte controllere samt en jackindgang til audio.

Den tilsluttes omverdenen ved hjælp af WiFi og kører på Windows 10-styresystemet, og der er allerede forudindstillet en række gratis spil.

Det er dog ikke helt billigt at blive ejer af den frække konsol. Lige nu koster den 1.120 kroner, men så er du også ret sikker på at have en gadget, som de færreste af vennerne kan prale af.

Nutaku, der kredser om et hentai-univers, har tidligere gjort sig bemærket med et VR-spil, hvor man kunne have sex med sexrobotter i et laboratorie, oplyser The Sun.

Firmaet oplyser på sin hjemmeside, at antallet af kvindelige gamere, som spiller frække spil, er vokset fra 6 procent i 2015 til 21 procent i dag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close