Det frække18. maj 2024

Her er sextechen til din autoerotik

Det bimler og bamler, når man ser på det nye og hotte i sexlegetøj
Portrait of a young woman shouting in ecstasy
Ekstaseteknologi og dets muligheder.
 FOTO: Colourbox.com

Vi har rundet midten af maj, og det betyder, at du så småt er ved at køre sur i din månedslange onani-maraton. Som du vel er gået i gang med, fordi maj jo er international masturbationsmåned.

Men SE og HØR har din ryg (og din hånd), for vi har ser nærmere på tiden hotteste sextech, der kan booste din onani og aflaste dine håndled.

Vi tog fat i Alexandra Balshøj, der er Head of Brand Management på Skandinaviens største sexshop sinful.dk.

Bevæger markedet sig i retning af mere avanceret teknologisk udstyr?

- Ja, der er efterhånden flere brands som er ret godt med på tekniske. Der bliver arbejdet en del med teknologier til at understøtte de bedste stimuleringer for både mænd og kvinder, og der udvikles en del på apps, som skal gøre det både nemmere, frække og sjovere at bruge app-styrede produkter, fortæller Balshøj, der nævner flere markante spillere som Womanizer, Autoblow, Kiiroo, Lovense og Svakom.

Hvad er der galt med højre hånd - er alt det tech ikke bare først og fremmest noget, som har nyhedens interesse?

- 'Højre hånd' er et lidt forældet udtryk. Teknologi har været tænkt ind i sexlegetøj i de sidste 10 år, så det har sandsynligvis ikke noget med nyhedens interesse at gøre, at der er interesse for sextech. Der forskes mere i det og bruges flere penge på det med henblik på at give slutbrugeren et bedre produkt, siger Alexadra Balshøj, som på SE og HØR's opfordring lister de seks mest interessante produkter på sextechmarkedet lige nu.

Top tre til mænd

Lovense Solace: En ret vild masturabator med tilhørende app, der kan bruges interaktivt med både partner eller streaming-tjenester.

Sinful x AK: En masturbator udviklet i samarbejde mellem AK og Sinful. Her gemmer sig eksplosiv nydelse bag et uskyldigt udseende, der kan forveksles med en føntørrer. Masturbatoren har foruden stødende bevægelser og vibrationer også varmefunktion.

Autoblow Vacuglide: Manden bag Autoblow har udviklet en avanceret masturbator med vakuum-maskine, der suuuuger dig tør. Masturbation på højt niveau.

Top tre til kvinder

Womanizer Next: Det verdenskendte brand Womanizer fylder 10 år i år og er udkommet med denne nye suction vibrator, som giver orgasmegaranti - dvs. orgasme eller pengene tilbage. 3D Pleasure Air funktionen lader dig justere hastigheden på tværs af intensitetsniveauerne, imens du kan finjustere dybden af luftbølgerne med den nye Climax Control funktion. Desuden er den meget støjsvag.

Magic Motion Fitcute: Den fedeste bækkenbundstræner, der gør det sjovt at træne sin bækkenbund. Brug appen til at følge din træning, sæt dig mål og track dit fremskridt.

Snail Vibe Curve: Designet er en del anderledes, end hvad man normalt ser indenfor sexlegetøj. Den gør alt det den "gamle" rabbit gør - bare bedre.

Sponsoreret indhold