Det frække17. juli 2015

Her er sexlegetøjet til twerking-entusiaster

TwerkingButt er sexlegetøjet til manden, der drømmer om nærkontakt med pigerne fra musikvideoerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/butt_aop_2.jpg
 All Over Press

Hvad enten du hedder Numse-Rasmus eller blot er mere end almindeligt glad for en flot kvindebagdel, så har vi nu den rette løsning til dig. For som mange mænd må erkende, er en sådan ikke altid inden for rækkevidde.

Det ved man hos virksomheden Topco Sales, der er en af de største spillere på markedet for sexlegetøj. I et nyligt samarbejde med verdens største pornosite Pornhub har man nemlig udviklet TwerkingButt, der - som navnet antyder – er et virkelighedstro aggregat udformet som en smuk kvinderøv. Den har seks massageindstillinger, et uendeligt antal twerking-bevægelser og fungerer sammen med en interaktiv skærm, du tager på hovedet. Og så er der naturligvis simuleret kropsvarme.

[node:aller-related-content]

- Det tog os mere end to år at virkeliggøre TwerkingButt-konceptet. Vores udviklingsafdeling har arbejdet utrætteligt for at kombinere de seneste trådløse og optiske teknologier såvel som vores patenterede Cyberskin, der simulerer den sensuelle følelse af ægte hud mod hud-kontakt, siger Michael Siegel, direktør i Topco Sales.

https://imgix.seoghoer.dk/twerking.jpg
 twerkingbutt.com

(Foto: Twerkingbutt.com)

TwerkingButt kan styres både ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller med en app, som fungerer til både iOS og Android. Der er netop nu et introduktionstilbud på 499 eller 699 dollar – alt efter om du vælger udgaven med indbygget varme.

Læs mere om sexlegetøjet her.

Hun lever af at twerke. Mød hende i videoen her:

Vores helt egen Porshia kan sagtens være med. Se bare her:

Sponsoreret indhold