Det frække 20. juni 2016

Her er kvindens allerbedste legetøj

Se hvilken dildo, der netop har vundet pris
Foto: All Over

Vil du være med på bølgen og købe noget af det mest populære sexlegetøj i verden?

Så skal du anskaffe dig en King Cock realistisk dildo fra storproducenten Pipedream.

Det amerikanskbaserede firma Pipedream har i over 40 år solgt sexlegetøj og producerer i dag så meget, at de kan kalde sig for verdens største sexlegetøjsproducent. Deres sortiment er også både utrolig stort og utrolig varieret. Udvalget af produkter spænder vidt, med alt fra penisringe og vibratorer til hard core festish gear og elektrosex.

[node:aller-related-content]

De har vundet et utal af priser gennem tiden – den sidste modtog de i midten af juni i år, nemlig prisen for ”Bedste produkt serie – King Cock” på ETO Awards i Birmingham, England.

I 2015 lancerede firmaet en serie af meget naturtro udseende penisser, King Cock, og den blev lynhurtigt en succes. Og nu, bare et år efter, rundede serien en milepæl ved at have solgt en million dildoer.

Det kendetegnende ved King Cock er at den ligner en rigtig penis både i størrelse, farve og ikke mindst følelse. Hvert eksemplar er håndlavet, der betyder, at hver eneste penis er individuelt modelleret og malet ned til mindste detalje. Der er også kræset for materialerne, da dildoerne er lavet i allergivenlig ftalat- og latexfrit PVC.

Så hvis du vil forkæle dig selv eller din partner med noget lækkert legetøj, så prøv et at Pipedreams mange frække legesager. Du kan se hele udvalget af Pipedream her.

Sponsoreret indhold