Det frække15. marts 2016

Her er hans seks største løgne

Du kan lige så godt sige det til ham, som det er: SE og HØR har afsløret din fyrs "bedste" tricks
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mandens_loegne.jpg
 (Foto: All Over Press)

Mænd tror, at de er så smarte. At kvinder ikke forstår, hvad der sker oven i hovedet på dem. Men her er en kort guide til kvinder, så du på ingen tid kan afsløre hans små hverdagsløgne.

1) - Jeg ser ikke porno. Det tænder mig slet ikke, og jeg synes, det er nedværdigende over for kvinder. Hvis han nogensinde forsøger sig med denne, så giv ham straks en flad. Naturligvis gør han det. Så snart du er ude af døren, klikker han sig ind på sit foretrukne site poorasiansluttyhoesdoeseverythingfordollars.com og glor på ting, der på sekunder ville få Hanne Vibeke Holst til at opsige sit bredbåndsabonnement.

2) - Jeg ser ikke efter andre piger. Han laver ikke andet. Når du går tur med ham, er han ved at dreje hovedet af led, og når I er på stranden, kigger han efter unge duller i øjenkrogen og håber, solbrillerne skjuler det.

Find masser af inspiration til dit sexliv på Sexshop.dk

3) - Det kan godt være mange andre mænd, synes hun er lækker. Men din veninde er slet ikke min type. Naturligvis er hun det. Han fantaserer på daglig basis om at komme i bukserne på hende. Han drømmer om, at du foreslår en trekant. Bare fordi det ville være den eneste lovlige måde, han kunne komme til at knalde hende.

[node:aller-related-content]

4) Det var hyggeligt at være i Prag med drengene, men jeg har savnet dig så meget. I virkeligheden har han ikke skænket dig en tanke. Lige fra han drak den første øl i lufthavnen, til han igen står foran dig med sin trolley. Han savnede dig måske lidt af dårlig samvittighed og tømmermænd, da han i morges vågnede op ved siden af en blonderet russisk stripper, der insisterede på, at han skulle betale mere.

Send en kærlig tanke til ham, når han er ude at rejse med et fjernbetjent stykke sexlegetøj

5) Nej, selvfølgelig tænder jeg ikke på …. Det er lige meget, hvad du nævner. Hvis du bare med den mindste overraskelse eller forargelse i stemmen nævner noget om en eller anden form for sex, som du ikke bryder dig om, vil han sige det samme. I virkeligheden har du enten sat frække tanker i gang i hans hoved, eller også har han i årevis besøgt sites, hvor man netop udfører dette.

Udlev jeres frækkeste fantasier i soveværelset (eller andre steder) med sexlegetøj fra Sinful

6) Jeg tænder slet ikke længere på min eks. Det gør han. Selv om bruddet har været smertefuldt, og hun skred med hans bedste ven, så tænker han på hende og på den måde, hun gjorde de mest beskidte ting for ham i sengen. Det er hende, han har i tankerne, når han tager sin sjover i hånden. Altså, når han altså ikke lige besøger poorasiansluttyhoesdoeseverythingfordollars.com.

Sponsoreret indhold