Det frække25. februar 2019

Her er endelig en, der vil have dine dick pics

Yes! Endelig er der en, der med glæde tager imod dine dick pics.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/penis_pic.jpg
 Foto: All Over

Lad nu bare være. Du kender problemet alt for godt. Efter to minutters chat med en ny pige sidder du allerede klar med det første dick pic, som du regner med, at hun vil elske dig for.

Men virkeligheden er en anden end din beskidte fantasi, for det billede, du har sendt til hende, bliver nogenlunde lige så vel modtaget, som dengang du fortalte dine fødselsdagsgæster, at I var løbet tør for øl klokken halv elleve, og alle kiosker var lukket.

Få 20 % på alle Sinfuls egne produkter netop nu

Naturligvis findes der kvinder derude, som holder af at modtage disse billeder, men de er i klart mindretal, og så skal du naturligvis også huske på grundreglen om aldrig nogensinde at sende noget af den slags til en kvinde, der ikke selv har bedt om det.

Heldigvis er der mulighed for at få afløb for dit ønske om at dele din diller med andre. For på Festival of New Masculinity søger man billeder til The Penis Gallery.

Her behøver du ikke at være bange for, at den ikke er stor nok, pæn nok eller lige nok. For udstillingen er en hyldest af alle slags penisser uanset farve og proportioner.

De fleste mænd ved nemlig ikke ret meget om andre mænds sjovere. Man ser dem i porno og måske i omklædningsrummet, men der er det nok kun de færreste, der nærstuderer andres tissemænd – med mindre de vil gøre sig grundigt upopulære.

I The Penis Gallery er grundtanken: Alle penisser er smukke.

Der følger dog nogle regler med. Se bare her:

Din penis skal være slap. Det er ikke Tinder.

Ingen ansigter. Alle penisser skal være anonyme og vil blive fremvist sådan.

Billeder skal være i sort/hvid.

Størrelsen (ikke af din penis, men billedet) skal være som i Instagram.

Sidste chance er 25. februar, så kom straks i gang.

Sponsoreret indhold