Det frække16. marts 2016

Her er det ideelle antal sexpartnere

Undersøgelse viser, hvor mange sexpartnere din elsker helst skal have haft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexpartnere.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er en lidt prækær sag. For ønsker man i det hele taget at vide, hvor mange ens partner har været i seng med, inden turen kom til en selv?

For på den ene side er tanken om, at man ikke er nummer 50 i rækken ganske tiltalende, mens det omvendt næppe gør noget godt for partnerens evner, hvis man kun er nummer to.

Bliv den bedste sexpartner med sexlegetøj fra Sinful.dk

Men i en ny undersøgelse foretaget af utroskabssitet Illicit Encounters (tænk Victoria Milan), har 1.000 briter svaret på, hvor mange seksuelle partnere, deres ideelle elsker helst skal have haft.

Og svaret er 10. Det bliver omtalt som guldlok-nummeret, fordi det repræsenterer den perfekte balance mellem erfaring og promiskuøsitet.

Udlev dine frækkeste fantasier med sexlegetøj fra Sexshop.dk

Både mændene (37%) og kvinderne (38%) landede for den største gruppes vedkommende i svarfeltet mellem 8 og 12, og inden for den gruppe pegede flest på præcis ti.

[node:aller-related-content]

På andenpladsen kom fire – otte partnere med 28 procent af fyrene og 24 procent af kvinderne.

Sexshop.dk finder du alt det bedste sexlegetøj med en partner eller alene

Derimod var det bestemt ikke eftertragtet for nogle af kønnene, hvis man var nummer 21 i rækken eller derover. Det var kun optimalt for tre procent af kvinderne og fire procent af mændene.

Men det er faktisk ganske frisindet, lyder vurderingen fra Christian Grant, der er talsmand for sitet.

- Jeg tror, at vi alle bliver mere tolerante og seksuelt erfarne. Hvis vi havde gennemført denne undersøgelse for ti år siden, ville den ideelle partner have været i seng med klart færre personer.

Sponsoreret indhold