Det frække9. maj 2017

Her er de mest populære steder til offentlig sex

Arbejdspladsen, parkeringskælderen eller flyet - hvor foretrækker du at gøre det?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sotb2.jpg
 Foto: All Over

Nogle af os er ekshibitionister Vi nyder, at andre ser på os, mens vi har sex. Eller vi tænder på risikoen for at blive opdaget.

Fræk sort string - kun kr. 39,-

[node:aller-related-content]

Således er sex på offentlige steder ikke noget sjældenhed i det ganske, danske land, hvilket både strandgængere og stewardesser jævnligt bliver påmindet om uden at ville det.

En britisk undersøgelse har vist, at hele 72 procent godt kan finde på at flytte de seksuelle aktiviteter fra hjemmets fire vægge ud til et sted, hvor man ikke længere kan være sikker på at være alene.

En tilsvarende undersøgelse foretaget blandt danskere i 2013 viste, at tallet 'kun' lå på 41 procent.

Men hvor er det så, vi udfører forehavendet?

Gennemsigtig kjole med læderlook - kun kr. 199,-

Ifølge endnu en undersøgelse foretaget af Superdrug Online Doctor blant 1.000 amerikanere og 1.000 europæere, så er den mest eftertragtede udendørs legeplads for voksensjov den lokale park. Det stod for 17 procent af stemmerne.

På andenpladsen med 13 procent kommer stranden, hvilket der er rig mulighed for i Danmark, der fra naturens side er beriget med 8.750 kilometer kyststrækning.

Mindre charmerende, men måske opstemmende beskidte, er offentlige toiletter, hvor ni procent har haft sex tæt fulgt af et parkeringshus eller parkeringsplads - begge med ni procent.

Syv procent havde haft sex på deres arbejdsplads.

Hvis man selv kan vælge fremadrettet, så er stranden den mest eftertragtede destination.

Få en strammere bækkenbund og et bedre sexliv med iEase Bækkenbundstræner

Hvis du tror, at det primært er mænd, der tænder på disse ting, så har du ret.

57 procent af mændene sagde, at de var vilde med tanken om offentlig sex, mens det kun gjaldt for 44 procent af kvinderne.

Generelt er mænd mere risikovillige i deres seksuelle adfærd, mens kvinder frygter, hvordan det kan påvirke deres omdømme.

Sponsoreret indhold