Det frække4. august 2016

Her er de fedeste og frækkeste gadgets til kvinder

Se hvad du straks skal investere i
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani_kvinde_1.jpg
 Foto: All Over

En gadget er en dims, der gør ting i hverdagen lettere, sjovere, hurtigere eller billigere, og mænd tror, de har eneret til at elske gadgets. Men vi kvinder ved bedre. For vi kan også være med!

Nu er det jo ikke sådan, at vi kvinder vil nøjes med et smart cover til vores iPhone eller en selfie-teleskopstang – det vil vi også gerne have – for når alt kommer til alt, så elsker vi kvinder gadgets lige så højt, som mænd gør, men måske ikke helt de samme.

Bitten fra Sexshop.dk viser her i videoen nogle af de gadgets, der findes inden for sexlegetøj til både mænd og kvinder. Så se med, måske kan du også få en idé til manden i dit liv, hvis han skal trakteres med en sexgadget. Efter videoen kan du læse om mange andre gadgets, som måske skal på din ønskeseddel.

Videotekst: Sexgadgets der gør det nemmere for dig at gøre det selv.

Bånd cykelturen

Vi tager gadgetsturen oppefra. Når nu du alligevel bruger hjernen og har cykelhjelm på, når du cykler, hvorfor så ikke påmontere et kamera. På den måde kan du optage din cykeltur på video og smide den på de sociale medier – som sig hør og bør – efterfølgende. Og du er stadig lige trafiksikker med begge hænder på styret.

Optag dine venner til havefesten

Du kan selvfølgelig også bruge kameraet til at optage familie, venner og bekendte til grill-festen, men det ser måske lidt tosset ud at rende rundt med cykelhjelm hele aftenen. Et par solbriller derimod vil ikke virke opsigtsvækkende. Og i disse gadgetstider kan du naturligvis få nogle med indbygget kamera og mikrofon. De er ganske seje.

Ølbong om halsen

Når nu du er til party, så skal der også drikkevarer indenbords. Hertil kan du få en ølbong lige til at hænge om halsen – gadgetssmykket der overgår selv de smukkeste diamanter. Eller hvad med en Schlong Bong til vandpibetobak. Desværre er der ingen rem. Du bliver nødt til at holde den i hånden.

Sød top

Om man helt kan kalde det en gadget – tjah, den gør måske hverdagen sjovere – er en bh/top af de hersens sukkerperler, som ungerne får som halskæder og armbånd. Jeg har set en sådan engang, men jeg ved ikke om man kan få trusser til, så man har en hel bikini. Uanset hvad, så skal du nok ikke hoppe i poolen med den på.

Tæl skridtene

Vi kvinder er altid på vagt over for kalorier. Og efter en fest med vin, champagne og ølbong er det nok nødvendigt at tage et par ekstra skridt, for at det ikke skal sætte sig på sidebenene. Med en skridttæller på armen får du helt styr på, hvor mange skridt du går, så du kan tage et par ekstra.

[node:aller-related-content]

Sexgadgets

En anden måde at få bugt med de overflødige kilo er med onani – med efterfølgende orgasme, naturligvis. Som Bitten forklarer i videoen, kan du også få gadgets til dit underliv. En dims du sætter til din computer eller til en usb-adapter, så kan du nyde de pirrende vibrationer.

Transportabel badevægt

Når så vi er ved det med vægten, så skal du da naturligvis også have en badevægt, du kan have med i tasken. Man ved jo aldrig, hvornår man får brug for at veje sig. Du kan få badevægte med mål helt ned til 21 x 11 cm.

God gadgetjagt, og god gadgetsommer.

Sponsoreret indhold