Det frække9. marts 2016

Her er de bedste tips til intim forårsrengøring

Du behøver hverken gummihandsker eller kemikalier for at få kusinen ren – læs med og få de bedste råd til hvordan du klarer den intime forårsrengøring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cleaning.jpg
 (Foto: All Over Press)

Foråret har efter en lang og kold vinter omsider meldt sin ankomst. Med foråret følger jo selvfølgelig den store hovedrengøring af alt inventaret – det er nu der skal støves af, luftes ud og skures i bund! Én ting er møbler og gulve ... Men hvordan klarer man egentlig forårsrengøringen de steder som måske ikke tåler sprit og Ajax?

Find alle de bedste tips og tricks til dit sexliv på Sexshop.dk

De gode husmor-fif
Forårsrengøring klinger måske lidt af 50’er husmor som aldrig lader stå til! For selvom du selvfølgelig ikke kun skal vaske dig forneden et par gange om året, så er for hyppig vask også noget af det værste du som kvinde kan gøre ved dig selv. Ifølge gynækologer bør du kun vaske sig forneden én gang om dagen. Hvis du gør det oftere, risikerer du at ødelægge hudens naturlige produktion af fedt som renser og holder det naturlige miljø i balance. Det du i virkeligheden bør holde rent når du vil vaske sig forneden, er hænderne. Hænderne er dagligt i kontakt med mange bakterier som ikke hører hjemme syd for navlen. Brug derfor i stedet bruseren, hvor ét skyl er nok! Og ikke nødvendigvis med den hårde stråle – selvom det er fristende …

[node:aller-related-content]

Ud med sæben …
Sæbe har mange gode egenskaber og passer perfekt til forårsrengøring – af hjemmet! Sæbe kan være direkte ødelæggende for dit underlivs miljø da sæbe er basisk og skeden har et surt miljø. Et godt alternativ er at en bruge en vaginalsæbe eller specielle vådservietter som er beregnet til rengøring af dine våde flader. Prøv f.eks. vådservietterne fra Sexshop.dk som også rengør dér hvor du selv har været beskidt:

Det lyder måske direkte uhygiejnisk, men i forbindelse med bad eller toiletbesøg gør du faktisk dig selv en bjørnetjeneste ved at tørre dig. Efter et bad er det bedst kun at duppe dig en enkelt gang med håndklædet og lade din hud tørre af sig selv. Ligeledes er det nærmest forbudt at tørre sig med toiletpapir! Mest på grund af de bakterier fra nummer to, som så absolut ikke hører sig til i den lille dame. Så dup, damer, dup!

Og sørg så lige for at have den rigtige glidecreme klar, når det er!

... og op med douchen!
De fleste kvinder tænker fejlagtigt ofte at deres numsehul er ulækkert og usexet, hvilket afholder mange fra at dyrke analsex. Første skridt på vejen er at indse at sådan synes langt de færreste mænd – tværtimod! Hvis du alligevel gerne vil være sikker i din sag før du kaster dig med rumpen i vejret, findes der heldigvis masser af specialdesignede artikler til at rengøre anus og endetarm, som ville gøre selv den stolteste husmor misundelig! Eksempelvis forskellige analdouches.

Find meget mere lir til et spændende sexliv på Sexshop.dk

Se med på videoen her, hvor Bitten fra Sexshop.dk har samlet en række intime rengøringsprodukter, du kan bruge for neden.

Sponsoreret indhold