Det frække26. november 2016

Her er Danmarks frækkeste julekalender

Hvorfor ikke gøre årets sidste måned til årets frækkeste måned?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nissepige.jpg
 Foto: Sinful.dk

December er lige om hjørnet, og ifølge videnskaben, er december også en måned, som indbyder til mere sex end normalt. Sådan står der hos Thedailybeast.com.

Især er vi mest opstemte i dagene op til juleaften – vi føler os sociale og i ekstra godt humør.

Hvis du af den grund gerne vil udnytte dagene op mod juleaften på den helt rigtige måde, har vi tænkt os at hjælpe dig lidt på vej.

Sammen med Sinful.dk har vi nemlig et bud på Danmarks frækkeste julekalender, der kan gøre december sjovere.

Gør noget ekstra godt for din kæreste eller kone denne jul

Hvis du er mand og læser med, så kan du faktisk være med til at lægge den helt rigtige stemning allerede nu. Det er nemlig blevet muligt at bruge en ”voksenjulekalender” i dagene op mod juleaften.

Sinful.dk har lanceret en anderledes julekalender, hvor de mange låger med chokolade, er blevet skiftet ud med legetøj til soveværelset. Lågerne byder på overraskelser af mange forskellige slags, som for eksempel håndjern, pirrende produkter og en særlig overraskelse den 24. december.

Der skal ikke meget til at ”Spice” december op, og her er altså en nem mulighed. Tilmed kan det være en intim og privat ting, som du deler sammen med din partner hele december måned.

Find ”Sinfuls Julekalender” 2016 lige her! Julekalenderen har indhold af en værdi på 1650 kr., men koster 699 kr.

[node:aller-related-content]

Derfor har mange mænd mere lyst, når det er vinter

Selvom de sociale arrangementer, og det ekstra gode humør, hjælper sexlysten på vej for både mænd og kvinder, så er mænd alligevel lidt ekstra lystige, når sneen falder udenfor.

PhysycologyToday.com har tidligere lavet en undersøgelse af, hvor meget mænd har lyst til kvinder i forhold til årstiden. I undersøgelsen tog de fat i 114 mænd, og bad dem vurdere, forskellige kvinder i løbet af et helt år.

Undersøgelsen viste, at jo koldere det blev udenfor, jo mere ophidsede blev mændene, når de så billederne af de forskellige kvinder. Og dette til trods for, at kvinderne var mere påklædte på billederne om vinteren.

Sexolog Dr. Carlen Costa forklarer, at vi som mennesker helst vil have det, som vi ikke kan få.

Og om vinteren, kan mange mænd ikke se den bare hud, som om sommeren. Derfor er det pludselig mere interessant, hvad der gemmer sig under de mange lag tøj – og vupti, lysten stiger til at få mere intimitet og sex på skemaet.

Sponsoreret indhold