Det frække26. november 2010

Helene-Marie er lykkelig luder

Casper Christensens pornotøs fra den kommende Klovn-film er mere end begejstret for sit sexede job
Helene-Marie Blixt er en pige, der i den grad nyder sit arbejde
Helene-Marie Blixt er en pige, der i den grad nyder sit arbejde
 Foto: Connery.dk

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Helene-Marie Blixt er populær i den danske bordelbranche. Med sine frodige J-skål-bryster og sin veldrejede krop er hun en drøm for mange mænd.

Læs også: Niece til folketingsmedlem

Og det er Mille Marie eller Felicia, som hun kalder sig, når hun arbejder, glad for. Det skriver hun i sin klumme på drengerøvssitet Connery.dk

- Ingen påståelig, feminist-tilhængende, magtliderlig politiker skal bestemme, hvad jeg bruger min krop til. Det kan ikke passe, at vi stempler kvinden som ude af stand til at beslutte, hvad hendes krop kan og må bruges til.

- Ved at forbyde prostitution laver vi et regelsæt for, hvad man som kvinde må og ikke må beskæftige sig med. Her er vi på vej et trin ned ad den menneskelige udvikling! lyder svadaen fra glædespigen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/november/heleneblixttekst-jpg.jpg


Frisk, fræk og forførende - præcis derfor er de danske bordelkunder glade for Helene-Marie (Foto: Connery.dk)

Helene-Marie Blixt, der for alvor kom i mediernes søgelys efter sin rolle som prostitueret i Casper Christensen og Frank Hvams nye "Klovn"-film, gider i hvert fald ikke ynkes, fordi hun har valgt, som hun har gjort.

Læs også: Casper hyrer luder

- Jeg vil ingen medlidenhed have, jeg er ingen stakkel, og jeg har intet gjort for at fortjene den. Så gem den hellere til de mennesker, der har brug for den - for jeg er bestemt lykkelig med min profession og mit liv!

- Kys, knep og kontanter til min pengepung, slutter den lykkelige luder sit blogindlæg. Du kan læse hele klummen her.

Sponsoreret indhold