Det frække 15. maj 2009

Heidi Montag: Vild video

Se The Hills-stjernen danse stripdans og give den som hot sexbombe
Heidi Montag har fået tilføjet et Pratt i sit navn, efter hun for nylig blev gift
Heidi Montag har fået tilføjet et Pratt i sit navn, efter hun for nylig blev gift
Foto: All Over

Der er ikke noget, den storbarmede blondine og hendes skruppelløse kæreste, ikke vil gøre for at havne i medierne.

Både Heidi Montag og Spencer Pratt er blevet berømt for deres medvirken i MTV-serien "The Hills", men parret vil mere end bare det.

De ser sig ikke for gode til selv at tilkalde paparazziene, hver gang de forlader huset, og da de for nylig blev gift, blev de fulgt af kameraer under hele forberedelsen og efter ceremonien.

22-årige Heidi har længe gået og sukket efter en karriere som popsanger og har skam også indspillet en del musik - dog uden den helt store succes.

Men måske vil den nye dampende hede video ændre det? De amerikanske medier har dog kun haft negative kommentarer til Heidis seneste forsøg på at komme i vælten. Dårlig porno og dårlig sang, er dommen.

Måske kan 25-årige Spencer lidt mere bag en mikrofon? Han har i hvert fald høje forventninger til sin egen kommende tid som rapstjerne. Han kalder sig selv for The Great White, og mener , at han bliver den helt store hiphopstjerne.

- Først overtog jeg TV, så tabloidaviserne og internettet - nu går jeg efter radioen. Ingenting kan stoppe The Great White.

Hvis ikke du kan få nok af synet af Heidi Montag, kan du glæde dig til, at hun snart skal være forsidepige på Playboy.

Herunder kan du se den frække video til sangen "Black Out".

Sponsoreret indhold