Det frække21. oktober 2015

Playboy-model: Hefners palads er et plejehjem

Livet i ikoniske The Playboy Mansion er langt fra tidligere tiders glamour. Værelserne lugter fugtigt, og bossen selv vil helst spille skak, hævder britisk model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carla_howe.jpg
 Instagram

Det er sandsynligvis de færreste mænd, der ikke har misundt Hugh Hefner hans liv. At bo i et palads omgivet af nogle af verdens mest sexede kvinder, der iklædt kaninører og næsten ingenting servicerer dine behov døgnet rundt.

Men sandheden er noget mindre flatterende for den aldrende Playboy-boss. Det siger i al fald den britiske model Carla Howe, som hævder, at den nu 89-årige Hefner er alt for skrøbelig til at nyde sine goder.

Den 25-årige skønhed fra lidet eksotiske Slough fortæller The Sun, at The Playboy Mansion nu i højere grad er et plejehjem end et ’pleasure palace’.

Giv din partner masser af "pleasure". Du kan finde inspiration på Sinful.dk.

Han er med andre ord færdig med topløse piger og er i stedet omgivet af sygeplejersker og foretrækker et spil skak i stedet for et sexorgie.

[node:aller-related-content]

- Hvis han ikke spiller skak med vennerne, foretrækker han at se gamle film, beretter Carla Howe.

- Han forlader næsten aldrig hjemmet og nægter at ændre noget som helst i palæet, så det føles som om, det sidder fast i 80’erne.

Her hentyder den unge kvinde til de gamle vægtelefoner og de slidte værelser, der lugter af fugt og føles kolde og ubrugte.

Middagen serveres klokken 18.30 og minder ifølge nøgenmodellen om hospitalsmad som eksempelvis hakkebøffer med persillesovs.

Ligesom Hefner i sine unge dag, kan du også blive en rigtig scorekarl. Find masser af frækt udstyr på Sinful.dk.

I et interview med the Mirror, uddyber hun, at Hefners kærester skal være hjemme klokken 21, og det skulle føles lidt som at være i fængsel. Mandlige besøgende er bandlyst, og de får ikke længere cirka 5.000 kroner om ugen i lommepenge, men må nøjes med kost og logi.

Her er Carla Howe på et billede fra hendes egen Instagram-profil:

https://imgix.seoghoer.dk/carla_howe2.jpg
 Instagram

Foto: Instagram

I

Sponsoreret indhold